Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti is szoktátok a babátokra...

Ti is szoktátok a babátokra azt mondani, hogy töki vagy punás?

Figyelt kérdés

Nekem ezek a szavak nagyon ellenszenvesek, annyira csúnya ha így mondja valaki a gyerekének, miért nem lehet a nevén szólítani.

Kicsit buta embereknek tartom azokat akik a saját gyerekükre ezeket mondják.

Lehet, hogy csak én vagyok egyedül így ezzel,de kíváncsi vagyok mások, hogyan gondolják.

2012. ápr. 4. 08:01
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
62%

Akkor csatlakoznék a primitív, embernek nem nevezhető lények táborába. Otthon, főleg fürdés előtt, amikor pucérkodás van sokszor mondjuk a lányomnak, hogy na gyere Te kis Nunusos, irány a pancsi. Persze nyíltan én sem hívnám így.

Amikor még pocakban volt, sokáig úgy gondoltuk, (én meg is álmodtam) hogy fiú lesz, és amikor kiderült, hogy lány, akkor többször elhangzott, hogy jól becsapott minket ez kis piuncis.

2012. ápr. 4. 10:38
 22/37 anonim ***** válasza:
77%
Mások előtt soha nem hívnám így, de volt már, hogy 16 hós lányomnak mondtam hogy punás...Otthon ezzel nincs semmi gond, szerintem nem primitív.
2012. ápr. 4. 11:13
 23/37 anonim ***** válasza:
78%
Kedves kérdező! Úgy érzem kezded magad felhúzni! Ez tényleg egy olyan kérdés, amihez senkinek semmi köze, mármint hogy ki hogy szólítja a gyerekét. Ha nem tetszik, te ne szólítsd így! Ezért még nem primitív valaki! Nekem sokan inkább vall primitívségre az, ha valaki folyton azzal foglalkozik, hogy ki mit csinál, ki kit hogy szólít! Pontozz le engem is, mint az összes többi válaszolót, aki nem értett veled egyet!
2012. ápr. 4. 11:29
 24/37 anonim ***** válasza:
72%
Kérdezőnek: azért nyilatkoznak arról, hogy otthon ill. máshol mi van, mert a kérdésedben nem tértél ki arra, hogy pontosan melyik helyen nem ildomos használni a fenti két jelzőt. Az én kisfiamat szoktam tökinek hívni.Otthon. Szerintem aranyos ( a puna nekem sem jön be, de nem égetném el máglyán, aki így becézi a gyermekét).Primitíve 2 diplomám és nyelvvizsgám van + 1 db vezetői beosztásom ( hadd nevezzek már be én is az IQ harcba:)). Ha neked nem szimpi, ne hívd így a gyerekedet,de ne butázz le másokat azért, mert nem olyan kifinomult ízlésűek, mint te.
2012. ápr. 4. 11:32
 25/37 porcukormókus ***** válasza:
83%

Én is hívom néha úgy kiscsajomat, hogy kispunás vagy puncisom és magasról lesz@rom, hogy ki mit gondol erről. Persze, ha nagyobb lesz nem így fogok utánaüvölteni a játszótéren, de ha mondjuk itthon meghallja a szomszéd vagy pl. a strandon a mellettünk tanyázók, hát nem fogok a kardomba dőlni.

Számomra meg az nem tűnik túl intelligensnek, aki ennyi alapján képes minősíteni a másikat. Hülye magyar berögződés, hogy tele vagyunk előítéletekkel és a saját életünk helyett másokéval foglalkozunk.. :(

2012. ápr. 4. 11:46
 26/37 anonim ***** válasza:
50%
Porcukormókusnak egy nagy zöld kéz!!!!!!Csak mert ott a szó!!!
2012. ápr. 4. 12:35
 27/37 anonim ***** válasza:
68%

Porcukormókusnak tőlem is ment a zöld kéz, viszont Kisnunusosom nevében is köszönöm a lepontozást.:)

Egyébként nekem diplomám nincs, csak érettségim, de nem érzem magam primitívebbnek a kérdezőnél.

2012. ápr. 4. 12:47
 28/37 anonim ***** válasza:
68%
Porcukor :))) tőlem is ment a zöld kéz :))
2012. ápr. 4. 13:25
 29/37 anonim ***** válasza:
64%

Én is nyomtam egy zöld kezet pcm-nak.

Pinavirág anyukája

2012. ápr. 4. 13:52
 30/37 porcukormókus ***** válasza:
Jól van, köszi! KirályLányok Vagytok! ;)
2012. ápr. 4. 16:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!