Hogy szoktátok mondani?
Figyelt kérdés
AMi az orrában van. (nem a takony) Unokatesóm lánya fikának hívja. Ez valahogy olyan fura nekem. Van más megnevezése is?2010. okt. 20. 14:48
2/26 anonim válasza:
Én a kislányomnak azt mondom hogy ' cicakaka', a tesómék azt mondják hogy ' nünü' :))
4/26 anonim válasza:
Ja! félreértettem, az nálunk is cicakaka... belekakilt a cica :)
5/26 anonim válasza:
Csump, csumpi, csumpusz, csumpulla, csumpusz-csumpulusz, ilyesmi. :o) (Ja, és mama egy csumpusz-vadász)
Már várom, hogy a lányom mikor jön úgy haza az oviból, hogy mi az a "fika"? ezt én sem szeretem...
Bár nekünk mindenre van egy rakás saját szavunk, eddig nem volt gond belőle. :o)
Egy részét a gyerekek találják ki, és mi vesszük át, egy részét fordítva... Ez összetartja kis családunkat. :o)
7/26 anonim válasza:
öcsém egyszer mondta a lányom előtt hogy fika...-.-
azóta fikááááá!!!!ja és elmondom,a gyerek alig beszél..tehát alap 20 szavas szókészletéből a fikáá az első olyan szó,ami nemtettszik.De mondjuk nekem a belekakilt a cica és egyéb mesék nem tetszenek..de a csimpusz az jó:)
10/26 anonim válasza:
szuszi...
cicakaka..hm..fura...van valami köze a cicához? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!