Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért baj, ha azt mondom,...

Miért baj, ha azt mondom, hogy van a gyereknek apja is?

Figyelt kérdés

Fiam 4 hónapos. Majdnem 30 kg híztam, amit szeretnék minél hamarabb leadni.

Heti 3szor úszni járok reggel 6-tól,7-ig.

Valamelyik nap két anyuka ismerős ledöbbent,hogy hol van akkor a baba? Hát mondom alszik otthon apával. Mivel általában 7-nél hamarabb nem kel fel, én meg 1/4 8-ra otthon vagyok!

Ez most tényleg ekkora szentségtörés?

2012. ápr. 3. 08:44
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
De jó! Szerintem baromi jól csinálod, senki nem szólhat egy szót se! Ráadásul a babád "észre se veszi", hogy elmész, mégis mennyit teszel a saját jól létedért! Bár lenne nekem is ennyi lelkierőm, sajna én a hajnali kelésre alkalmatlan vagyok...
2012. ápr. 3. 14:22
 12/12 anonim ***** válasza:
Te jó ég, hogy ti milyen korán fel tudtok kelni! Na most kezdek irigykedni :) Én már akkor meg vagyok halva, ha hét előtt a szememet ki kell nyitnom (sőt, még később is). Kezdem érteni, miért nem tudtam még négy év alatt se lefogyni tisztességesen :/ Én inkább éjjeli bagoly vagyok, de sajnos akkor se arról vagyok híres, hogy sportolni lenne kedvem :)
2012. ápr. 3. 15:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!