Miért baj, ha azt mondom, hogy van a gyereknek apja is?
Fiam 4 hónapos. Majdnem 30 kg híztam, amit szeretnék minél hamarabb leadni.
Heti 3szor úszni járok reggel 6-tól,7-ig.
Valamelyik nap két anyuka ismerős ledöbbent,hogy hol van akkor a baba? Hát mondom alszik otthon apával. Mivel általában 7-nél hamarabb nem kel fel, én meg 1/4 8-ra otthon vagyok!
Ez most tényleg ekkora szentségtörés?
Dehogy!!! Ússz, érezd jól magad, hiszen nem egy hétre hagyod magára... :) egészségedre!
34 hetes km
Nem szentségtörés, szerencsés vagy, hogy a férjed hetente háromszor is ráér bármilyen időpontban vigyázni a kicsire. Szerintem csak azért döbbentek meg, mert azért az átlag dolgozó emberek nincsenek már otthon 7-kor.
Nem kell ezen kiakadni!
Jó babázást, sikeres fogyást!
Köszi!
Az én férjem megy közülünk legkorábban dolgozni, fél 8-kor! Szóval nem hiszem,hogy azon döbbentek meg!:)
Szerintem pusztán azon,hogy heti 3-szor reggel 6-tól szánok egy órát magamra!
dehogyis! az én párom is fél 8 után indul el melózni, 10 perc a munkahelye kosival :)
nyugodtan menj úszni, a többiek meg pukkadjanak meg! :P
Szerintem csak irigykednek, mert ők ilyen óhajt megfogalmazni sem mernének.
Téged meg tisztellek az elhatározásodért, én akármennyire is megtehetném, tuti nem lennék képes heti háromszor hajnali hatkor már az uszodában lenni. Szóval minden tiszteletem a tiéd :)
Bár én nem járok sportolni (sajnos elment tőle a tejem :-(), de a reggel így is apukáé :-) Akkor ő pelenkázza, öltözteti át a kislányunkat, játszik vele kicsit. Én addig zuhanyzok, reggelit csinálok magunknak vagy csak lustálkodok és várom a babát :-)
Nem lehet, hogy irigyek? Bevallom, én is irigykedek minden olyan anyukára, aki büntetlenül tud sportolni szoptatás alatt :-( De persze nem szidom őket, csak magamtól kérdezem, hogy én miért nem vagyok ilyen szerencsés :-))
Nem szoptatok sajnos, nem is volt tejem!:(
Az úszás mellett még kétszer kelek hajnal 4-kor edzeni. Persze, akkor itthon.
Erre érdekes nem reagáltak semmit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!