Még várnom kell, hogy édesanya lehessek, de alig bírom már kivárni, más is van így?
Figyelt kérdés
Jövő ilyenkor hagynám abba körülbelül a fogamzásgátlót,nyáron már próbálkoznánk a babával. Annyira távolinak tűnik,van aki még ilyen helyzetben van?2012. ápr. 1. 19:10
1/2 anonim válasza:
Én is alig bírtam kivárni... :) De mikor próbálkozni kezdtünk, hála Istennek szinte rögtön befészkelte magát a manó. :) Mi utazgattunk, én még továbbképeztem magam, a férjem befejezte a rezidensi éveit, közben csomó-csomó szép dolog történt, még babaproject előtt. Most hatalmas pocakkal olyan jó visszagondolni ezekre, és így várakozni. El fog jönni a ti időtök, és ugyanígy fogsz érezni, addig kitartás, sok új élmény, utána pedig hajrá! :))
34 hetes km
2/2 anonim válasza:
Én is türelmetlen vagyok, de mi már nyáron elkezdünk próbálkozni az esküvő után. 7 éve vagyunk együtt, már lehetek türelmetlen, nem? 28L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!