Van itt olyan nő, aki "utálja" azt, hogy édesanya lett?
Figyelt kérdés
2011. okt. 27. 17:33
1/8 anonim válasza:
Én nem tartozom ezek közé. Nekem életem legszebb időszaka ez, és örülök, hogy sok-sok évtizeden át tart ez most már. Csak egyet bánok, hogy nem hamarabb lettem anyuka.
2011. okt. 27. 18:16
2/8 anonim válasza:
Szerintem ezt nem lehet utálni.Hiszen egy gyerek rengeteg örömöt ad.
2011. okt. 27. 18:20
3/8 anonim válasza:
Nem vagyok se az a típus, akit már csak az anyaság érdelkel és úgy érzi, hogy már csak az anyaság az élete értelme, de nem is utálok anyának lenni.
Valahol a kettő között.
2011. okt. 27. 18:21
4/8 anonim válasza:
Szerintem nem jó szó az hogy útálok anya lenni,inkább azt mondanám hogy nehéz hozzászokni ahhoz, hogy nem mindig azt csinálod amit szertenél, vannak rosszabb napok.DE!
Vannak jók is mikor csinál vagy mond valami szépet neked a gyerkőc és azt sosem szeretnéd elfeledni!!!
Nem könnyű anyának lenni.Én mindig azon vagyok hogy csak egy kicsit hasonlítsak anyukámra.Legyek olyan türelmes mint ő....stb.De nem mindig sikerül:-(
2011. okt. 27. 19:25
5/8 anonim válasza:
Én nem mondanám azt, hogy utálok anya lenni, de mióta "benne vagyok az anyaságban", azóta abban már biztos vagyok, hogy várnom kellett volna még a babavállalással.
Sokszor úgy érzem, hogy kevés a türelmem és mikor játszani kell, akkor nem tudok kellőképpen kreatív lenni, nem tudom 100%-osan beleadni magamat a játékba. És azt is be kell vallanom, hogy néha nagyon unom a csörgőmutogatást, stb... Folyton csak idegeskedem, hogy meglegyen a napi ötszöri evés, ha meg keveset eszik vagy nem eszik, akkor meg azon idegeskedek, hogy miért nem akar enni... Egyáltalán nem érzem magam jó anyának.
2011. okt. 27. 20:38
6/8 anonim válasza:
En korulbelul ugy vagyok mint a 3-dik valaszado. Anya is vagyok de karrierem is van, dolgozom a kisfiam 1 eves kora ota. Olyat biztosan nem tudnek csinalni, hogy 2-3 gyerekkel 6-9 evet otthon ulni. Oszinten fejet hajtok ezek edesanyak elott. Szerintem ennel nehezebb nincs is. Onnan tudom, hogy nem vagyok az az "eletem ertelme anyanak lenni" tipus mert nem is szeretnek tesot. Ugy erzem 1 gyerekre van kapacitasom mert mellette meg mast is meg tudok valositani. Semmiert nem kezdenem ujbol a babazos korszakot. Elvezem a kisfiamat, az eletemet es boldog vagyok de nekem az anyasag mellett kell a munkam a tarsasag es neha egy kis szabadsag is. Engem nem elegitene ki csak az, hogy otthon anya es haziasszony legyek. Mindenki mas, ettol senki sem jobb vagy rosszabb emennyiben tisztava van azzal, hogy mit bir es nem lepi tovabb ezt a hatart.
2011. okt. 28. 10:57
7/8 anonim válasza:
3. vagyok
nekem 9 év van 2 gyerek között, nem véletlenül, sokáig nem is akartem másodikat
2011. okt. 28. 11:22
8/8 anonim válasza:
Én nem tudom hanyadik vagyok, de én meg direkt nem akartam nagy korkülönbséget.Ilyen miatt biztos nem szültem volna később.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!