Igazságos az, hogy míg a kisfiúk elviszik anyuka kölnijét az oviba, nekem, mint lányos anyának 30 kisfiút kell megajándékoznom a locsolásért?
Nem hiszem, hogy ma, amikor egy tojás is 50ft, jogosan teszik ezt kötelezővé. Miért nem oldják meg csoportpénzből vagy miért nem készítenek bent valamit, amit a fiúknak oda lehet adni?
Nőnapkor egyik kisfiú sem hozott semmit a lányoknak. Ennyi erővel nekik is kellett volna...
Ha nem viszem be a lányom, el lesz keseredve, hiszen már 1 hete készülnek a Húsvétra.
Ez elég fura, hogy az ovi kötelezővé teszi... a fiam még csak bölcsis, de nekem eszembe sem jutott, hogy kölnit kéne bevinnie. Náluk bölcsi szinten tojáskeresés lesz a program.
Én azt sem értem, hogy egy ovis csoportban van kb. 25-30 gyerek, ha a fele lány, akkor egy fiúcska kap 15 tojást????
Ha már ez van, akkor én is hálós pici csokitojásra szavazok, vagy van az a Kinder tojás csomag, amibe pici tojás/labdaszerű csokik vannak külön csomagolva. Szerintem az is elég lenne, esetleg egy kis húsvéti kosárkában kínálva....
Igen, 15 tojást kapnak (vagy egyéb meglepit).
A kislányokat meg fejenként 15 kisfiú locsolja össze... Aztán gondolom egész nap szellőztetnek...
A sok különféle pacsulitól meg fog fájdulni a lányod feje.
Ezt már előre mondom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!