Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Igazságos az, hogy míg a...

Igazságos az, hogy míg a kisfiúk elviszik anyuka kölnijét az oviba, nekem, mint lányos anyának 30 kisfiút kell megajándékoznom a locsolásért?

Figyelt kérdés

Nem hiszem, hogy ma, amikor egy tojás is 50ft, jogosan teszik ezt kötelezővé. Miért nem oldják meg csoportpénzből vagy miért nem készítenek bent valamit, amit a fiúknak oda lehet adni?

Nőnapkor egyik kisfiú sem hozott semmit a lányoknak. Ennyi erővel nekik is kellett volna...

Ha nem viszem be a lányom, el lesz keseredve, hiszen már 1 hete készülnek a Húsvétra.

2012. márc. 30. 14:36
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Nálunk nem lehet házi sütit bevinni az oviba, de a gyurma meg a hálós csokitojás jó ötlet :)
2012. márc. 30. 15:07
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
A Tescoban(meg Lidlben,Auchanban)lehet kapni olyan mini csoki toját,ami hálóban van.Szerintem 1 hálónyi elég,meg igen sok van benne,kb. 300-400 ft.
2012. márc. 30. 16:00
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Ez elég fura, hogy az ovi kötelezővé teszi... a fiam még csak bölcsis, de nekem eszembe sem jutott, hogy kölnit kéne bevinnie. Náluk bölcsi szinten tojáskeresés lesz a program.

Én azt sem értem, hogy egy ovis csoportban van kb. 25-30 gyerek, ha a fele lány, akkor egy fiúcska kap 15 tojást????

Ha már ez van, akkor én is hálós pici csokitojásra szavazok, vagy van az a Kinder tojás csomag, amibe pici tojás/labdaszerű csokik vannak külön csomagolva. Szerintem az is elég lenne, esetleg egy kis húsvéti kosárkában kínálva....

2012. márc. 30. 20:57
 14/16 A kérdező kommentje:

Igen, 15 tojást kapnak (vagy egyéb meglepit).

A kislányokat meg fejenként 15 kisfiú locsolja össze... Aztán gondolom egész nap szellőztetnek...

2012. márc. 31. 08:15
 15/16 anonim ***** válasza:
32%
Aznap ne engedd a gyereket oviba. Mondd, hogy nagyszülőknél lesz.
2012. márc. 31. 08:50
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

A sok különféle pacsulitól meg fog fájdulni a lányod feje.

Ezt már előre mondom.

2012. márc. 31. 15:07
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!