Igazságos az, hogy míg a kisfiúk elviszik anyuka kölnijét az oviba, nekem, mint lányos anyának 30 kisfiút kell megajándékoznom a locsolásért?
Nem hiszem, hogy ma, amikor egy tojás is 50ft, jogosan teszik ezt kötelezővé. Miért nem oldják meg csoportpénzből vagy miért nem készítenek bent valamit, amit a fiúknak oda lehet adni?
Nőnapkor egyik kisfiú sem hozott semmit a lányoknak. Ennyi erővel nekik is kellett volna...
Ha nem viszem be a lányom, el lesz keseredve, hiszen már 1 hete készülnek a Húsvétra.
Kötelező saját készítésű tojást vinni?
Nem jó a kis csokitojás?
Elég furi ovi, hogy kötelezővé teszik az ajándékozást.
Egyfelől igazad van, hogy nem várhatnak el egy anyagilag eléggé megterhelő ajándékot kötelezően. De a helyedben én biztos próbálnék keresni egy köztes megoldást, mert itt az ajándékozás gesztusa a lényeg. Pici csokitojás nem jó? (Lehet kapni párszáz forintért zacskóban sok pici csokitojást, vagy drazsét) Vagy sütni otthon tojás alakú sütit, kekszet?
Ezt kutya kötelességük lenne az óvónőknek megoldani, ha már kitalálták!!
Én meg is mondanám nekik a helyedben.
Vannak akik örülnek ha legalább a saját gyerekének tud venni valami apróságot, nem ám még akkor x gyerekre költsön pénzt! Már nem azok az idők járnak amikor ezt meg lehetett tenni!
Én fiús anyuka vagyok.Amíg a fiam ovis volt,ott is volt ilyen húsvétolás.
Soha nem az én parfümömet vitte,hanem kapott egy saját locsolókölnit.
Viszont,soha nem kapott az oviban otthonról vitt,festett tojást a kislányoktól.Sőt,nálunk az óvónők kifejezetten kérték a lányos anyukákat,hogy ne "igazi tojásokat" vigyenek.
Emlékszem,csokikat,és gyümiket kapott,sőt egyszer kapott egy "lapo" sógyurma tojást is.Szépen volt festve.Szerintem az olcsó és jó megoldás.
a sógyurma tojás ötletes nagyon :))) és olcsó is !!!!
kifestitek és kész....
amúgy igen,akkor a lányoknak is kellett volna nőnapra adni valamit....
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!