Karácsony előtt született babád kapott már bármi iratot?
Figyelt kérdés
20-án szültem és semmit nem küldtek még a babának. Gondolom az ünnepek miatt. Más is így járt vagy csak mi? Ma se hozott semmit a postás. Még a születési anyakönyvi kivonatot se küldték ki.jan. 6. 10:46
1/12 anonim válasza:
A karácsony előtt rendelt DM csomagom sem jött még ki. :D Szerintem az anyakönyvi hivatal még kevésbé kapkod. Amúgy is az anyakönyvi kivonatot küldik utoljára. Az nekem karácsonyon kívül is egy hónap volt. Először a legfontosabbat küldik, az adókártyát. :D
2/12 anonim válasza:
Mától van munka, így nem értem a kérdést.
3/12 anonim válasza:
Sok helyen dolgoztak a két ünnep közt, kormányhivatal, posta is volt.
5/12 anonim válasza:
Másodikán szültem, az adókártyája még most sem jött meg.
A többi irata megjött a 16-i héten.
6/12 A kérdező kommentje:
Dolgoztak több helyen a 2 ünnep között. Akkor várok. Barátnőmnek másnap itt volt minden, 3 hónapja szült. Karácsony ilyen szempontból nem a legjobb időpont a szüléshez.😃
jan. 6. 11:38
7/12 anonim válasza:
#4 Nálunk volt.
Kérdező, van, amihez sürgősen kell? Legalább nem kell foglalkozni ezzel a nyeszlett papírozással. Én szívesebben szültem, minthogy ezt csináljam. Fuj. :D
8/12 anonim válasza:
Nekem 6! HÉT volt mire minden megérkezett és semmilyen ünnep, leállás nem volt.
Nagyon türelmetlen vagy
9/12 anonim válasza:
A legtöbb hivatalban igazgatási szünet volt - még a kormányhivatalokban is. Dec. 30-31-én megyénként 1 (!) kormányablak volt nyitva, de csak csökkentett üzemmódban, tehát igaz is, meg nem is, hogy lehetett intézkedni.
Szerintem várj még, valójában csak ma kezd beindulni az élet az ünnepek után.
10/12 anonim válasza:
Dec. 12-én szültem. TAJ megjött 30-án, anyakönyvi kivonatért és lakcímkártyáért ma mentünk be. Adókártya nem jött még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!