Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Karácsony előtt született...

Karácsony előtt született babád kapott már bármi iratot?

Figyelt kérdés
20-án szültem és semmit nem küldtek még a babának. Gondolom az ünnepek miatt. Más is így járt vagy csak mi? Ma se hozott semmit a postás. Még a születési anyakönyvi kivonatot se küldték ki.
jan. 6. 10:46
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
A karácsony előtt rendelt DM csomagom sem jött még ki. :D Szerintem az anyakönyvi hivatal még kevésbé kapkod. Amúgy is az anyakönyvi kivonatot küldik utoljára. Az nekem karácsonyon kívül is egy hónap volt. Először a legfontosabbat küldik, az adókártyát. :D
jan. 6. 10:49
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Mától van munka, így nem értem a kérdést.
jan. 6. 10:51
 3/12 anonim ***** válasza:
50%
Sok helyen dolgoztak a két ünnep közt, kormányhivatal, posta is volt.
jan. 6. 10:56
 4/12 anonim ***** válasza:
68%
Kormányhivatal nem volt.
jan. 6. 11:16
 5/12 anonim ***** válasza:
81%

Másodikán szültem, az adókártyája még most sem jött meg.

A többi irata megjött a 16-i héten.

jan. 6. 11:23
 6/12 A kérdező kommentje:
Dolgoztak több helyen a 2 ünnep között. Akkor várok. Barátnőmnek másnap itt volt minden, 3 hónapja szült. Karácsony ilyen szempontból nem a legjobb időpont a szüléshez.😃
jan. 6. 11:38
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

#4 Nálunk volt.

Kérdező, van, amihez sürgősen kell? Legalább nem kell foglalkozni ezzel a nyeszlett papírozással. Én szívesebben szültem, minthogy ezt csináljam. Fuj. :D

jan. 6. 11:43
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 6! HÉT volt mire minden megérkezett és semmilyen ünnep, leállás nem volt.

Nagyon türelmetlen vagy

jan. 6. 11:57
 9/12 anonim ***** válasza:
50%

A legtöbb hivatalban igazgatási szünet volt - még a kormányhivatalokban is. Dec. 30-31-én megyénként 1 (!) kormányablak volt nyitva, de csak csökkentett üzemmódban, tehát igaz is, meg nem is, hogy lehetett intézkedni.

Szerintem várj még, valójában csak ma kezd beindulni az élet az ünnepek után.

jan. 6. 12:51
 10/12 anonim ***** válasza:
Dec. 12-én szültem. TAJ megjött 30-án, anyakönyvi kivonatért és lakcímkártyáért ma mentünk be. Adókártya nem jött még.
jan. 6. 17:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!