Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit lehet venni egy éves...

Monchy85 kérdése:

Mit lehet venni egy éves kislánynak Karácsonyra és születésnapra? Dec.26-án született és a kislányt nem érdekli az ilyen babás játékok.

Figyelt kérdés
2015. okt. 30. 08:02
 1/2 anonim ***** válasza:
Gyurmát, kismotort, bébitaxit attól függ, hol tart a mozgásban és a mindent megevésben. Nagyon különböző fejlettségűek 1 évesen.
2015. okt. 30. 08:33
 2/2 anonim ***** válasza:

1 éves volt októberben a kislányom, szeptemberben névnapja volt és már kitaláltam a karácsonyi ajándékot is neki. Névnap szülinapra ezeket kapta: zsiráfos karika torony, kockák amiken képek vannak, formaválogató, mászó alagútat, tanuló asztalhoz hasonló zenélő dolgot, több funkciós babát (ami most még nem érdekli), edény készletet. Karácsonyra orvosos készletet, műanyag babakocsit (had tologassa még ha nem is babát rak bele) és hintát kap (klasszikus műanyag babahinta amit ajtófélfára rakunk fel). Mikulásra kockát kap, amikből képeket lehet kirakni. Anyuéktól karácsonyra színes fa építő kockákat kap, rongy babát és hozzá kiságyat.

Ezeken kívül nekem tetszik még a Fp távkapcsoló és telefon de én már nem akartam megvenni mert sok zenélő kütyü van itthon. Babakonyha és mindenféle kiegészítője (műanyag ételek, mutogatni-tanulni is jó) Lego-bármilyen építő kocka vagy karika... Kislányomnak van még rajztáblája, az a mágneses (?) fajta, most kezdett el rajzolni rajta.

A fakopancs.hu-n még nagyon jó fa játékok vannak, esetleg nézz ott körül. Én az elmúlt hetekben szinte minden kategóriát átböngésztem a játékwebáruházakban, vannak nagyon jó dolgok amikre az ember magától nem is gondolna.

2015. okt. 30. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!