Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tetszik a Zsófia név??Mi a...

SzalaiEmma1 kérdése:

Tetszik a Zsófia név??Mi a véleményed? (amúgy Szabó Zsófia lesz a lányom) Legyen 2.neve?

Figyelt kérdés
Februárra vagyok írva.. Addig írjátok meg😘

tegnap 03:54
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
89%
Nekem nem tetszik, de ennek semmi köze ahhoz hogy te milyen nevet adj a lányodnak. :)
tegnap 06:10
 2/22 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem teljesen rendben van ez a név.

Második nevet nem adnék, csak ha valami személyes dolog miatt szeretnétek (pl. nagymama nevét az emléke miatt). Amúgy csak a macera van vele.

tegnap 08:16
 3/22 anonim ***** válasza:
57%
Elég gyakori név, nekem nem tetszik.
tegnap 08:32
 4/22 anonim ***** válasza:
67%
Nekem mindig az jut róla eszembe, hogy ló fia
tegnap 08:37
 5/22 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem jó név, de valóban gyakori, így elgondolkoznék egy második néven is ebben az esetben, pedig annyira nem vagyok híve. Hogy mi passzolna a Zsófia mellé, azt nem tudom.
tegnap 08:40
 6/22 anonim ***** válasza:
61%
Szerintem teljesen rendben van ez a név. Második nevet adni hülyeség, mert egyet fog használni.
tegnap 08:48
 7/22 harebell ***** válasza:
68%
Szerintem jó név, második név felesleges.
tegnap 09:07
 8/22 anonim ***** válasza:
67%

Nekem tetszik. Normális, szép név.

Második név teljesen felesleges.

tegnap 09:10
 9/22 anonim ***** válasza:
17%

Én sem voltam sosem híve a második névnek, de barátnőmék esete után elgondolkodnék rajta, ha ilyen gyakori neve lenne a gyereknek.

(Annyi csak a sztori, hogy utazott az 5 fős család - a példa kedvéért Kiss -, anya, apa, két gyerek két keresztnévvel és egy gyerek egy keresztnévvel. Az összes családtag megkapta a beszállókártyát a reptéren Rómába, kivéve az egy keresztnevű Kiss Róbertet, akiét persze elcserélték, ő mehetett volna Finnországba 🙃)

tegnap 09:27
 10/22 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem teljesen jó név, sokkal jobb, mint a most divatos Szofi, Szofia. Második keresztnevet én sem adnék.
tegnap 09:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!