SzalaiEmma1 kérdése:
Tetszik a Zsófia név??Mi a véleményed? (amúgy Szabó Zsófia lesz a lányom) Legyen 2.neve?
Figyelt kérdés
Februárra vagyok írva.. Addig írjátok meg😘tegnapelőtt 03:54
11/22 anonim válasza:
Nem tetszik, becézve meg hogy Zsófika főleg nem.
12/22 anonim válasza:
Szép név, de önmagában elég egyszerű, így mindenképp adnék hozzá második nevet.
13/22 A kérdező kommentje:
köszönöm..Nem lesz 2.neve.eldōlt
köszönöm mégegyszer
tegnapelőtt 13:21
14/22 anonim válasza:
Nekem nem igazán tetszik, de annyira nem rossz, vannak ezerszer rosszabb nevek. De mivel így vezetéknévvel együtt elég gyakori név, én adnék másodikat. Szabó Zsófia rengeteg van.
15/22 A kérdező kommentje:
esetleg Szabó Anna Zsõfia ?
tegnapelőtt 18:14
16/22 anonim válasza:
Nekem tetszik, és nem adnék második nevet
17/22 anonim válasza:
Szerintem nagyon szép név mind a Zsófia, mind az Anna. Így együtt is tetszik, de egyetértek azokkal, akik szerint felesleges macera két nevet adni.
18/22 anonim válasza:
Szerintem jó. Klasszikus, szép. Második nevet nem adnék.
19/22 A kérdező kommentje:
❤️❤️
tegnapelőtt 22:18
20/22 anonim válasza:
Teljesen jó név, nem szükséges mellé második. A mostani korosztályban a Zsófia nem lesz olyan gyakori, mert mindenki Szófia meg Szofi.
De amúgy adhattok mellé második nevet, az Anna is szép. Én mondjuk adnék második nevet, de csak azért, mert szerintem nem macera, és nekem jobban tetszik, ha van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!