Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 2 hónapos babával mehetünk...

2 hónapos babával mehetünk étterembe?

Figyelt kérdés

Nem főzök,amióta megszületett a pici,azóta rendelünk itthonra ebédet és vacsorát.

2 hósan már mehetünk vele szerintetek naponta?

Vacsorázni nem szeretném vinni még,inkább csak ebédkor mennénk.

3 óránként eszik,nem nyűgös,nem ijed meg az emberektől,elvan a babakocsiban.

2012. márc. 28. 19:19
 1/6 anonim ***** válasza:
Igen.
2012. márc. 28. 19:26
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen, vigyétek el nyugodtan az étterembe. (max. ha torka szakadtából ordítani kezd, becsomagoltatjátok a kaját és eljöttök...)
2012. márc. 28. 19:26
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem elmehettek, de olyan válasszatok ahol nem túlzsúfoltak az asztalok, inkább ricsajosabbak, mint nagy csönd. Ezt azért írom, mert írtó ciki egy elegáns étteremben amikor a babád rákezdi.....

Mi pizzériában voltunk, kiülős részen, ott volt mellettünk a babakocsi. Nem volt semmi gond. :)

De mi kétszer voltunk eddig. Itthon főzök, sajna nem tehetek mást.

2012. márc. 28. 19:28
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Minden nap étterembe? Hát. Szerintem egy-két alkalom még oké, de később már nem tudsz az ebéddel az ő igényeihez igazodni(ebéd ideje, ő akarata), nem sokáig lesz el a babakocsiban.
2012. márc. 28. 19:32
 5/6 anonim ***** válasza:

Simán!

Mi is voltunk többször.

A fiam 4 hónapos lesz és valamelyik nap vacsorázni mentünk. Nem akartam lepasszolni, elvittük.

Végig aludt a hordozóban!:)

2012. márc. 28. 21:52
 6/6 anonim ***** válasza:

Értem, de a kérdező minden áldott nap akarja vinni ebédelni a picit.(Ugye így gondoltad, vagy én értettem félre?)

Azért lesz necces később, mert az ő időbeosztásához, megszokott rituáléihoz kell igazodni majd, és nem ahhoz, hogy 12-13-ig lehet menni ebédelni az étterembe.

2012. márc. 30. 14:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!