Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért szűnnek meg a barátságok...

Miért szűnnek meg a barátságok, mióta gyermekeim vannak?

Figyelt kérdés
Lehet,hogy értelmetlen a kérdésem.A lényeg,hogy mióta megvannakk a kisfiaim nem vagyok túl fontos az eddigi legjobb barátnőimnek.se segíteni,se látogatni nem igazán jönnek.Érdekes,mert van köztük szingli és van akinek szintén van már gyereke,csak kicsit nagyobb.Járt még így valaki,vagy csak körülöttem ilyenek a "barátok"?
2012. márc. 28. 13:51
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
nekem is ez a gondom a babás barátnőimmel (nekem még nincsen) hogy egyszerűen egyfolytában úgy érzem, hogy zavarok. érthető hogy míg a baba kicsi, nem aka elmászkálni a városba csak úgy vagy a régi hobbijának hódolni, nem is várom el viszont ha felmegyek hozzájuk akkor mindig azon agyalok hogy nem-e sok még neki, nem fáradt el, a babának mi a jó nem akar-e kicsit aludni az anyukája vele vagy csinálni a házmiunkát stb. mindig mondják hogy nem zavarok meg majd szólnak, de én őszintén szólva nem akarok olyan buknó lenni hogy megvárjam míg eljön ez az idő és nekik kelljen jelezni ezt. a téma is elég gyakran a gyerekre terelődik amit nem bánok de totál idiótán érzem magam mert sokszor lövéem sincs mitm iért csinál vagy tesz a kicsi és hát ha olyan dologról kel bezsélni maihez nem értesz, szerintem te sem lennél túl lelkes.:)
2012. márc. 29. 10:15
 12/12 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek a válaszokat!Az utolsónak üzenném,hogy értem mire gondol,mert az nyilvánvaló,hogy kicccsit más lesz a fő téma,ha valakinek babája lesz.DE:ettől még más is éredekel.tehát érdekelnek a szingli barátok gondjai,ügyei,bármilyen jellegűek azok.Nem úgy van,hogy babám lett és onnantól kezdve csakis a fogzásról,meg a kakispelusról lehet velem beszélni,sőt!Számomra kicsit kikapcsolódás,ha mesélnének másról.Na és ha valakit kifejezetten hívok,akkor az sosem zavar!
2012. márc. 29. 12:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!