Mi tegyek gyermekeim szekrényébe, hogy ne legyenek dohos szagúak egy hónap után?
Mi is szeretnénk kipróbálni valamit, mert hasonló gondunk van. Igaz, nálunk a ruhákon nem érezni, de a frissen festett falakon már igen... itt is nagy a belvíz, talajvíz:((
Páramentesítő készüléken gondolkodunk, esetleg a Ceresit stop pára kezdetnek...
Akkor inkább tedd félre a 2-3ezreket és gyűjtsd a páramentesítő gépre. Én sok ceresitet vettem, bánom az utlosó fillért is. Ahol igazán sok a pára ott semmit nem ér. Az én tervem is a páramentesítő gép az idén.
Jó ötlet tényleg a szappan is!!!!
Sajnos, hiába teszel bármilyen illatosítót, szappant a szekrénybe, a túl párás levegő miatt lesz büdös, az ellen pedig a levendulás zacsi sem ér semmit.
Nálunk is nagyon párás volt a levegő, bedagadtak a fa ablakkeretek, alig lehet kinyitni az ajtót, megjelent a penész...
Húzós ára van, de mi a Conrad cégtől rendeltünk egy nagy teljesítményű páramentesítőt, kb. 46 000 Ft kiszállítással. Az első éjszaka alatt egy tartály vizet kiszedett a levegőből. Azóta nincs penész, nem csorog a víz az ablakokon, gyorsabban száradnak a ruhák. Érdemesebb lenne beruházni ilyenre, akkor talán a szekrénygond is megoldódik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!