Szerintetek milyen név az Igor?
Nem rég tudtuk meg, hogy terhes vagyok! :)
Már van 1 lányunk.Neki én adtam meg a nevét, mert úgy egyeztünk meg párommal, hogy 1.gyereknek én, a 2-nak pedig párom ad nevet.Ha lány lesz akkor tuti, hogy Zsófia lesz, de párom hajthatatlan az Igor fiú névtől...én meg teljesen kiborultam!!!Egyszerűen annyira nem tetszik, hogy az valami iszonyat.Egyből egy hatalmas testű bernáthegyi jut az eszembe, amikor kimondom!!!
Szóval szerintetek is ilyen szörnyű?Vagy azért annyira nem?Ja és apukámnak is nagyon tetszik. :/ Bele szólni, meg annyira nem akarok, mert páromnak sem volt beleszólása a lányunk nevébe...de persze nem hagyom szó nélkül azt gondolhatjátok!!!
A pontozásból ítélve megjelent egy Igor név rajongó. :)
Szerintem borzasztó név. Nem csak hogy kemény, idegen hangzású, bernáthegyi kutyanév és orosz katona név, de alapvetően csúnya is.
Túl kemény név, én sem adnám a sajátomnak.
Azért ha nagyon nem tudsz megbarátkozni vele, akkor próbálhatsz alternatívát ajánlani, nem? mégiscsak két szülője van annak a gyereknek, gondolom az elsőnek sem úgy adtál nevet, hogy tudtad, a férjed utálja és te mégis-csakazértis... ha nem is "te döntesz", azért még nyilván számít, hogy milyennek érzed a nevet. Ha ennyire visszavonhatatlanul erős ellenérzést kelt benned, akkor igenis keressetek mást.
Persze lehet, hogy a hónapok során megbarátkozol vele, és mikor megszületik, rádöbbensz, hogy nem is lehetne más a neve. ;)
Nálunk is mindenki szörnyülködött, hogy mi lett az ikrek neve - de csak míg megismerték őket, aztán rögtön mindenki visszakozott, hogy tényleg illik rájuk. Ők egyébként Bercel és Balián (Berci és Balu egyenlőre, még csak tejszagú gombócok), és szinte a légvégéig nem döntöttem a nevüket illetően, és nekünk is van már kettő, ott inkább apa akarata volt a mérvadó, itt meg az enyém. De nem adtam volna nekik olyan nevet, amit az apjuk hallani sem bír....
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!