Szerintetek milyen név az Igor?
Nem rég tudtuk meg, hogy terhes vagyok! :)
Már van 1 lányunk.Neki én adtam meg a nevét, mert úgy egyeztünk meg párommal, hogy 1.gyereknek én, a 2-nak pedig párom ad nevet.Ha lány lesz akkor tuti, hogy Zsófia lesz, de párom hajthatatlan az Igor fiú névtől...én meg teljesen kiborultam!!!Egyszerűen annyira nem tetszik, hogy az valami iszonyat.Egyből egy hatalmas testű bernáthegyi jut az eszembe, amikor kimondom!!!
Szóval szerintetek is ilyen szörnyű?Vagy azért annyira nem?Ja és apukámnak is nagyon tetszik. :/ Bele szólni, meg annyira nem akarok, mert páromnak sem volt beleszólása a lányunk nevébe...de persze nem hagyom szó nélkül azt gondolhatjátok!!!
nyugi Kérdező, én sem értem
én vagyok az, akinek tetszik az Igor
és egyúttal kijelenteném, hogy én egyáltalán nem vesződöm pontozással, szóval mielőtt még rám terelődne a gyanú, mint egyetlen szimpatizánsra, közlöm, hogy nem pontoztam senkit - és nem is fogok a jövőben sem
éljen a véleményszabadság :)
ma 20:47
Köszi!Hát én folyamatosan mondom hogy ez így nem lesz jó...A lányunk Luca, ezzel semmi baja nem volt, de én több variációt is felsoroltam anno neki.Na mindegy, vannak még hónapjaim hogy hassak rá...
Elhiszem, hogy bosszús vagy...Nekem sem tetszik túlzottan ez a név. Kissé "oroszos" vagy nem is tudom...
Még próbálj a férjeddel egyezkedni, hátha hajlik más név irányába.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!