Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek milyen név az Igor?

Szerintetek milyen név az Igor?

Figyelt kérdés

Nem rég tudtuk meg, hogy terhes vagyok! :)

Már van 1 lányunk.Neki én adtam meg a nevét, mert úgy egyeztünk meg párommal, hogy 1.gyereknek én, a 2-nak pedig párom ad nevet.Ha lány lesz akkor tuti, hogy Zsófia lesz, de párom hajthatatlan az Igor fiú névtől...én meg teljesen kiborultam!!!Egyszerűen annyira nem tetszik, hogy az valami iszonyat.Egyből egy hatalmas testű bernáthegyi jut az eszembe, amikor kimondom!!!

Szóval szerintetek is ilyen szörnyű?Vagy azért annyira nem?Ja és apukámnak is nagyon tetszik. :/ Bele szólni, meg annyira nem akarok, mert páromnak sem volt beleszólása a lányunk nevébe...de persze nem hagyom szó nélkül azt gondolhatjátok!!!

2012. márc. 27. 20:19
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
Konkrétan nem értem, hogy minek itt fel meg le pontozni...azért mert valakinek nem tetszik, vagy esetleg tetszik az Igor név,az a magánügye...miért kell mást lepontozni?Csak hogy tudjátok, tőlem mindenki zöld kezet kapott!!!!Annyira utálom ezt...na mindegy.
2012. márc. 27. 20:47
 12/29 anonim ***** válasza:
100%

nyugi Kérdező, én sem értem

én vagyok az, akinek tetszik az Igor

és egyúttal kijelenteném, hogy én egyáltalán nem vesződöm pontozással, szóval mielőtt még rám terelődne a gyanú, mint egyetlen szimpatizánsra, közlöm, hogy nem pontoztam senkit - és nem is fogok a jövőben sem

éljen a véleményszabadság :)

2012. márc. 27. 20:50
 13/29 anonim ***** válasza:
Teljesen egyetértek a többiekkel,nagyon kemény hangzású név. Drukkolok,hogy le tudd beszélni róla a párod.
2012. márc. 27. 20:52
 14/29 A kérdező kommentje:

ma 20:47

Köszi!Hát én folyamatosan mondom hogy ez így nem lesz jó...A lányunk Luca, ezzel semmi baja nem volt, de én több variációt is felsoroltam anno neki.Na mindegy, vannak még hónapjaim hogy hassak rá...

2012. márc. 27. 20:52
 15/29 anonim ***** válasza:
100%
Lehet ez hülyeség, de nincs valami magyar megfelelője, ami esetleg jó lenne helyette és tetszik mindkettőtöknek. Vagy a becenevét, már ha van ilyen, bejegyeztetni? Csak egy ötlet..
2012. márc. 27. 20:55
 16/29 anonim ***** válasza:
100%
Mellesleg én is jól le lettem pontozva..biztos a Koppány sem jön be senkinek.
2012. márc. 27. 21:05
 17/29 anonim ***** válasza:
67%
Nem rossz annyira szerintem. De ha neked egyáltalán nem jön be, akkor szerintem nem kéne erőltetni, jó lenne olyat választani ami mindkettőtöknek tetszik. Ráadásul a Lucához szerintem nagyon nem megy.
2012. márc. 27. 21:16
 18/29 anonim ***** válasza:
100%
anyukámnak ez volt a nagy kedvence, ha fiú lettem volna, most így hívnának
2012. márc. 27. 22:30
 19/29 anonim ***** válasza:
48%
Nem rossz, de a Lucához szerintem sem megy. Inkább valami magyarosabb nevet kellene találni hozzá. Az Ivánhoz mit szólsz?
2012. márc. 27. 23:12
 20/29 anonim ***** válasza:
100%

Elhiszem, hogy bosszús vagy...Nekem sem tetszik túlzottan ez a név. Kissé "oroszos" vagy nem is tudom...

Még próbálj a férjeddel egyezkedni, hátha hajlik más név irányába.

2012. márc. 27. 23:27
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!