Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Gáz, hogy nem merem a gyerekei...

Gáz, hogy nem merem a gyerekeimet egyik nagymamára sem bízni? Ti mennyi idős kortól, és milyen gyakran bízzátok rájuk?

Figyelt kérdés
A helyzet,hogy az én anyán sohasem ér rá.Sokat dolgozik,ha meg éppen nem,akkor hulla fáradt.Az anyós kissé túlbuzgó,jönne éjjel-nappal,de annyira kapkodós és figyelmetlen,hogy egyedül semmiképp sem hagynám a picikkel.Én vagyok túl parás,vagy van még aki hasonló cipőben jár?
2012. márc. 26. 14:04
1 2 3
 21/24 ava87 ***** válasza:
Bocsánat, "afrikai" kisbetűvel, elrontottam :)
2012. márc. 27. 18:31
 22/24 anonim ***** válasza:

Én vagyok, aki írta az afrikai utazást.

Tulajdonképpen 8 hónapos volt a fiam, amikor kiderült, hogy egy komoly koponyaműtétet kell végezni rajta Debrecenben. Kértük a "nagypapát", hogy segítsen, elutasított, hogy ők most afrikai utazáson voltak, ki kell pihenniük az azzal járó fáradalmaikat. Gazdagok, tehetősek. Annyit kértünk, hogy a vonatig segítsenek autóval kivinni minket Bp-en. Nem tették, ezzel az indokkal. Azóta eltelt közel 3 év, azóta sem kíváncsiak egyik gyerekemre sem, azóta van egy 1 éves is. Indok: ők most élik a második fiatalkorukat, nem unokázni akarnak. Utazásra vágynak, kikapcsolódásra.......

No komment.

Egyetlenegyszer sem vigyáztak a gyerekemre, egyikre sem, át sem jöttek, egyáltalán nem érdekli őket. Új asszony elvette az após eszét. Átvitte párom a fiúnkat, de nem hívták soha többé.

Lehet, hogy így már érthetőbb.

2012. márc. 27. 18:58
 23/24 ava87 ***** válasza:
Ja, elnézést, így már értem. Hát ez tényleg elég csúnya volt (enyhe kifejezés). Ennyit a szomszédomért is megtennék, nem hogy a saját gyerekemért és unokámért.
2012. márc. 27. 19:11
 24/24 anonim ***** válasza:
Én a 16.38-as vagyok, nekem szól az a hozzászólás, hogy "Kedves Nagymama"? Lehet,hogy félreértem, de én csak a mi esetünket írtam le,hogy így is lehet,ahogyan nálunk ez bevált.Mi például nem a második fiatalkorunkat éljük,hanem segíteni szeretnénk csak abban,amiben tudunk vagy megkérnek rá minket.Nálunk első a család. Mindenki előre jelzi a másik felé,hogyha szükség van a baba vigyázására. Ebben a rohanó világban nem gondolnám,hogy nyugodtan tudnék utazgatni,amikor a gyerekeknek és az unokáknak most van szükségük ránk.Sőt mi több,ha bármikor vissza kellene menni az anyukának dolgozni és a kicsinek nem tudják megoldani a bölcsit, hát azért vagyunk mi,hogy segítsünk megoldani! A mi családunk elég nagy és ebben a kérdésben a nézetünk megegyezik. Mi így látjuk jónak,mert jól müködik!!!!
2012. márc. 27. 19:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!