Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Egyik fiúnév sem tetszik!...

Egyik fiúnév sem tetszik! Hogy találjam meg a legjobbat?

Figyelt kérdés

Nem érdekel hogy passzol e a vezeték névhez, mindegy milyen lehet akármilyen név!!

Segítetek?

Van egy lánynevünk, ehhez sem kell hogy passzoljon, lehet olyan név is amit még nem anyakönyveztek, mindegy, már 100 x meg 1000 x végig olvastam az mta-t de egyik sem jön be, ha már volt egy név, akkor nemsokkal utána már született a környéken olyan nevű kisfiú (nem zavarna ha városban élnénk vagy legalább ne a szomszéd fia lenne).

Ötletek? Tényleg bármi jöhet, esetleg magyarázat hogy miért tetszik.

2012. márc. 25. 19:01
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!:)

1 és 2!

Nagyon tetszenek a régi magyar nevek, de a párom teljesen ellene van így Etele, Zétény, Kolos, Keve kilőve, ami úgy tetszene is. De az a baj hogy nemtudnám elképzelni a fiamnak.

A párom se tud nagyon konkrétat mondani egyik ötlete a Kevin volt, na de most Kevin???? Hát azért már mégsem:D

3!

A Ruben tetszik, de így hívják jelenleg a kutyánkat úgyh inkább nem:)

A többiek is jókat írtak, úgylátszik ha másoktól hallom, vagy látom jobban tetszik. De még mindig ott tartok hogy nem tudom elképzeni a fiamnak, nincs az az érzésem hogy na igen ez az a név!

Nekem a ritkább, nem túl kacifántos, inkább egyszerű, de annál szebb nevek tetszenek mint pl Alexander,

Egyébként mi a véleményetek az Iván névről? Ismertem régen egy kisfiút ezzel a névvel, nagyon aranyos volt és akkor tetszett meg, azóta se találkoztam ilyen nevű emberel, nemtudom szerintetek?

2012. márc. 25. 22:18
 12/22 anonim ***** válasza:
Mór,Ramón,Krisztián,Kornél :)
2012. márc. 25. 22:27
 13/22 anonim ***** válasza:

Én is pont ugyanígy voltam. Csak lánynevünk volt, nem volt nekünk tetsző fiúnév, meg amúgy is úgy gondoltam, hogy nekem csak lányom lehet. Naná hogy fiú lett :)

Nehezen lett neve, de aztán találtunk egyet ami mindkettőnknek nagyon tetszik: Dorián.

Most egy hónapos, és nagyon illik rá szerintem. (és már egyáltalán nem bánom, hogy nem lett kiscsaj :) )

2012. márc. 25. 23:50
 14/22 anonim ***** válasza:
Rahim,nem tudom anyakönyvezhető e de egy Krisztián nevű ismerősömet hívták így a szülei
2012. márc. 26. 06:33
 15/22 anonim ***** válasza:
56%

Imádom az ilyen kérdéseket, komolyan :)

Tehát neked tetszenek a magyaros nevek is(Keve, Zétény...)teszik az Alexander, de megemlítetted az Ivánt is. Ez tök sok név, ami megmozgatta a fantáziádat. Nekem ezek közül egyik se, de próbálok segíteni.mert komolyan írtam, h imádom ezeket a kérdéseket.

Mi a választott lánynevetek? Ha nem titok, mi a családnév, vagy milyen hangzású?

Egyenlőre csak sorolok neveket amik szerintem kicsit különlegesebbek, mert azt írtad, ezek jönnek be neked:Jakab, Adorján, Fülöp, Bercel, Bertalan, Kende, Miksa,Flórián, Fábián,és az én két kedvencem:Vince, Nándor: Ezek közül valamelyik?

2012. márc. 26. 09:21
 16/22 anonim ***** válasza:

Az Iván szerintem gyönyörű, egyszerű, felnőtt és gyermekkorban is vállalható név. Nekem azért is tetszik, mert nem szeretem azokat a neveket amelyek mindenkit arra késztetnek, hogy össze-vissza becézgessék.

Nálam ezek voltak listás nevek: Gellért, Zente, Zolta.

2012. márc. 26. 13:45
 17/22 anonim ***** válasza:
Nekem nem tetszik az Iván.
2012. márc. 26. 17:05
 18/22 anonim ***** válasza:
52%

Nekem is mostanaba tetszett meg az Ivan. Sajna nem illik a vezeteknevunkhoz pedig ha a masodik baba is fiu lenne akkor adnam szivesen.

A kisfiunkat Erik Tibornak hivjak. Az Erik gyerekkorom ota kedvencem.

Most ismet babat varunk es hasonloan vagyok mint te,egyik fiu nev se tetszik igazan. A ferjem eldontotte,hogy David lesz a neve. Talan masodik nevkent megkapja a Simont is de ezt meg nem dontottuk el.

Jo nev meg a Mark,Patrik,Alex,Peter.

2012. márc. 27. 05:09
 19/22 anonim ***** válasza:
52%

Elozo vagyok.

Jah,meg nem tudjuk a pocaklako nemet (lanyba remenykedunk mar a nev kerdes miatt is)

2012. márc. 27. 05:12
 20/22 A kérdező kommentje:

kb 600-700-an lakunk a faluban és sikerült azokat írni amik itt nagyon menőek:)

Gellért, Bertalan, Flórián, Nándor, Márk, Patrik, Alex, Péter

Az a baj h bármit felvetünk egymásnak nem tetszik a másiknak, és azért jó lenne ha mindkettőnknek legalább egy picit tetszen a név. A lány név is nehéz volt, Nola. Vezetéknév h-ra végződik, nagyon gyakori.

2012. márc. 27. 08:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!