Egyik fiúnév sem tetszik! Hogy találjam meg a legjobbat?
Nem érdekel hogy passzol e a vezeték névhez, mindegy milyen lehet akármilyen név!!
Segítetek?
Van egy lánynevünk, ehhez sem kell hogy passzoljon, lehet olyan név is amit még nem anyakönyveztek, mindegy, már 100 x meg 1000 x végig olvastam az mta-t de egyik sem jön be, ha már volt egy név, akkor nemsokkal utána már született a környéken olyan nevű kisfiú (nem zavarna ha városban élnénk vagy legalább ne a szomszéd fia lenne).
Ötletek? Tényleg bármi jöhet, esetleg magyarázat hogy miért tetszik.
Köszi a válaszokat!:)
1 és 2!
Nagyon tetszenek a régi magyar nevek, de a párom teljesen ellene van így Etele, Zétény, Kolos, Keve kilőve, ami úgy tetszene is. De az a baj hogy nemtudnám elképzelni a fiamnak.
A párom se tud nagyon konkrétat mondani egyik ötlete a Kevin volt, na de most Kevin???? Hát azért már mégsem:D
3!
A Ruben tetszik, de így hívják jelenleg a kutyánkat úgyh inkább nem:)
A többiek is jókat írtak, úgylátszik ha másoktól hallom, vagy látom jobban tetszik. De még mindig ott tartok hogy nem tudom elképzeni a fiamnak, nincs az az érzésem hogy na igen ez az a név!
Nekem a ritkább, nem túl kacifántos, inkább egyszerű, de annál szebb nevek tetszenek mint pl Alexander,
Egyébként mi a véleményetek az Iván névről? Ismertem régen egy kisfiút ezzel a névvel, nagyon aranyos volt és akkor tetszett meg, azóta se találkoztam ilyen nevű emberel, nemtudom szerintetek?
Én is pont ugyanígy voltam. Csak lánynevünk volt, nem volt nekünk tetsző fiúnév, meg amúgy is úgy gondoltam, hogy nekem csak lányom lehet. Naná hogy fiú lett :)
Nehezen lett neve, de aztán találtunk egyet ami mindkettőnknek nagyon tetszik: Dorián.
Most egy hónapos, és nagyon illik rá szerintem. (és már egyáltalán nem bánom, hogy nem lett kiscsaj :) )
Imádom az ilyen kérdéseket, komolyan :)
Tehát neked tetszenek a magyaros nevek is(Keve, Zétény...)teszik az Alexander, de megemlítetted az Ivánt is. Ez tök sok név, ami megmozgatta a fantáziádat. Nekem ezek közül egyik se, de próbálok segíteni.mert komolyan írtam, h imádom ezeket a kérdéseket.
Mi a választott lánynevetek? Ha nem titok, mi a családnév, vagy milyen hangzású?
Egyenlőre csak sorolok neveket amik szerintem kicsit különlegesebbek, mert azt írtad, ezek jönnek be neked:Jakab, Adorján, Fülöp, Bercel, Bertalan, Kende, Miksa,Flórián, Fábián,és az én két kedvencem:Vince, Nándor: Ezek közül valamelyik?
Az Iván szerintem gyönyörű, egyszerű, felnőtt és gyermekkorban is vállalható név. Nekem azért is tetszik, mert nem szeretem azokat a neveket amelyek mindenkit arra késztetnek, hogy össze-vissza becézgessék.
Nálam ezek voltak listás nevek: Gellért, Zente, Zolta.
Nekem is mostanaba tetszett meg az Ivan. Sajna nem illik a vezeteknevunkhoz pedig ha a masodik baba is fiu lenne akkor adnam szivesen.
A kisfiunkat Erik Tibornak hivjak. Az Erik gyerekkorom ota kedvencem.
Most ismet babat varunk es hasonloan vagyok mint te,egyik fiu nev se tetszik igazan. A ferjem eldontotte,hogy David lesz a neve. Talan masodik nevkent megkapja a Simont is de ezt meg nem dontottuk el.
Jo nev meg a Mark,Patrik,Alex,Peter.
Elozo vagyok.
Jah,meg nem tudjuk a pocaklako nemet (lanyba remenykedunk mar a nev kerdes miatt is)
kb 600-700-an lakunk a faluban és sikerült azokat írni amik itt nagyon menőek:)
Gellért, Bertalan, Flórián, Nándor, Márk, Patrik, Alex, Péter
Az a baj h bármit felvetünk egymásnak nem tetszik a másiknak, és azért jó lenne ha mindkettőnknek legalább egy picit tetszen a név. A lány név is nehéz volt, Nola. Vezetéknév h-ra végződik, nagyon gyakori.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!