Rosszat tesz a szülő a gyerekeknek ha nagyon kicsi korkülönbséggel vállal gyerekeket? 3-at egymás után?
Jutna idő szerintetek mind háromra?A legnagyobb már ovis lenne...a két kicsi lenne otthon....
Mi a véleményetek erről?
vagy az a jobb ha ilyen pici korba "egyed uralkodók"?
ideálisabb ha csak egy tesó jön kis korkülönbségggel??
előre is köszi!
"Ha hamar vissza akarsz menni dolgozni, es nem "tudsz" a gyerekekkel foglalkozni, akkor a kis korkulonbseg jo.
Viszont a babad ugy fog novogetni, hogy Ti nem fogtok neki tudni igazan orulni."
Istne őrizz, hogy kötekedjek, de hogy lehet ezt így általánosságban kijelenteni, kedves gyerekpszichológus ??? Tényleg nem akarlak bántani, meg én aztán csak annyit tudok, amit a két kicsim mellett megéltem, de ez nagyon bántja a szemem. Már miért ne lehetne igazán örülni, ahogy fejlődik a baba csak azért mert kevés idő van köztük? Hol van ez megalapozva? Vagy csak én (meg még azért jó néhányan) volnánk az üdítő kivételek?
En nem arrol beszelek hogy keves az ido koztuk, hanem NEM JUT ANNYI FIGYELEM 1-1 gyerekre olyan csaladokban, ahol 3-4 gyerek van kis korkulonbseggel.
Az orszagban, amelyben elek, tobben vallalnak akar 5 gyereket is (SEGITSEGGEL).
Hidd el nekem, azok a gyerekek nem fognak kettonel tobb gyereket vallani felnottkent.
Rendben?
Remelem mar nem bantja a szemed.
Lehet h felreertheto voltam. En itt azokrol az anyakrol beszelek, akiknek 6 honapos a babaja, majd terhesek lesznek a masodikkal, megszulik azt is, majd rogton a harmadikat, esetleg a negyediket.
Szerinted mennyi ideje jut a gyerekekre egyesevel a hazimunka melett?
Én a nagyon kicsi korkülönbséget nem ajánlom,legyen legalább 2 év a gyerekek közt min.így is össze tudnak nőni.
Tudok extrém eseteket amit még én magam is alig tudtam elhinni, ha nem az anyuka mesélte volna:8.babáját várta és a legidősebb 9 éves volt.Egy hívő asszony(nazarénus).
Segítsége biztos volt, mert egy gyerek sem volt vele soha tanácsadácson.
Nekem 4 gyerekem van.16,13,4 es 2 eves.Sokszor nagyon nehez.2 kamasz ket kicsi.Estere sokszor hulla faradt vagyok.A ket kicsi kozt legalabb 4 evet szerettem volna,nem igy alakult.
Mikor megtudtam,hogy jon a 4. baba, sirtam.Nagyon szerettem volna meg nyugiba babazni.Bar minden este egyutt jatszunk, es meselek nekik,megis erzem tobbet kellene veluk foglalkoznom es akkor a kamaszok akikkel tobbet kene beszelgetni.
Alapvetoen kiegyensulyozott boldog gyerekeim vannak.
Ha lesz rendszeres,hatekony segitseged akkor nem gond a kicsi korkulonbseg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!