Megkapom így a gyest? Egy ismerős azt mondta, hogy így vissza fogják tartani a gyest. Igaz ez? Nem kapok pénzt a munkanélküliből!
Figyelt kérdés
Kb 3hete adtam le a gyes igényléséhez a papírt,de viszont regisztrált munkanélkülin vagyok,azt hittem hogy kell majd valami papír az államkincstártól a munkanélkülibe,de most mondja az egyik ismerős,hogy nem kell.2012. márc. 23. 10:53
1/4 anonim válasza:
A gyes és családi pótlék mindenki jár alanyi jogon!
2/4 anonim válasza:
A gyed-et kötik munkához, de nem írtam, hogy dolgoztál valamikor is, de a gyes mindenkinek jár!
3/4 A kérdező kommentje:
Én tartósan beteg gyermekre igényeltem meg a gyest és a családi pótlékot.Már egy fél éve vagyok regisztrált munkanélküli.Dolgoztam az előtt de sajnos nem voltam bejelentve.
2012. márc. 23. 11:45
4/4 anonim válasza:
Ja így más, így sajnos nem tudom a választ. A családi viszont akkor is jár, de gondolom az emelt családira gondoltál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!