A fölszívódó varratnak mikorra kell kiesnie?
Figyelt kérdés
Ma van 3 hete hogy szültem és még mindig van egy cérnám ami szúr és elég kényelmetlen,szerintetek menjek vele dokihoz?2012. márc. 19. 12:47
1/7 anonim válasza:
nekem az 5-ik héten esett ki. szerintem ha megnyugtat menj el vele, de nem hiszem hogy csinálna vele bármit is.
2/7 anonim válasza:
Nekem is 5 hét után esett ki. A dokim azt mondta, amikor felhívtam előtte, hogy nem gond. Ha a 6 hetes kontrollig nem esne ki, akkor majd kiszedi.
3/7 A kérdező kommentje:
Szóval akkor nem baj ha még ott van,kicsit megnyugodtam,viszont a kiszedéstől nagyon félek...remélem mire megyek a 6 hetes vizsgálatra már nem lesz ott:-)Köszönöm hogy írtatok!
2012. márc. 19. 13:00
4/7 anonim válasza:
Második vagyok. Nekem volt egy, amit a negyedik heten én szedtem ki. Mert a csomonal mar feloldódott, de a többi része a bor alatt volt. És ott volt a ket vége, ami szúrt. Megfogtam az egyiket, és szépen lassan kihúztam. Nem fajt, nem is éreztem. :)
5/7 anonim válasza:
a kiszedéstől sem kell félni annyira, az első szülésemnél nem csak felszívódóval varrtak, tehát mennem kellett varratszedésre. jó nem kellemes, de nem fáj. első voltam
6/7 A kérdező kommentje:
Én is megpróbáltam kihúzni de fájt és abbahagytam,most már nem piszkálom hátha nekem is az ötödik héten kiesik majd magától.Küldtem zöld kezecskét nektek :-)
2012. márc. 21. 14:28
7/7 A kérdező kommentje:
Lányok,kiesett a varratom!Hurrá!
2012. márc. 23. 13:29
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!