Hogyan lehet egyszerre 2 testvért beszoktatni a bölcsibe, úgy hogy külön külön csoportba kerülnének?
Nekem hármasikreim vannak, és egy csoportba kerültek. Rajtuk kívül a többi gyerek mind sokkal időseb náluk. (alapból ebben a bölcsiben nem vagyes csoportok vannak, de csak ide tudtak együtt bekerülni, én nem akartam, hogy 3 külön csoportba kerüljenek).
Ha nem tudjátok elintézni, hogy egy csoportba kerüljenek (pedig szerintem is, az jó lenne nekik), akkor szerintem úgy tudod megoldani, hogy ne egy időben legyen a beszoktatás. Pl. 1-2. héten a nagyobbik gyereknek, utána 3-4. héten a kisbbiknek a másik csoportban, aztán mész vissza dolgozni. Azt meg kellene oldanod, hogy amíg a nagyobbik beszokik, addig kire bízod a kisebbiket (arra a 2 hétre). Borul a terv, ha a 4 hét alatt bármelyik gyerek megbetegedik.
Azt neked kell eldöntened, hogy a kicsit 1 évesen beadod-e, de ha nem, akkor gondolom, nem tudsz visszamenni dolgozni (vagy tud rá valaki vigyázni?)
Szerinetm mindenképp vidd magaddal a kislányt, hisz addig is szokja a környezetet, talán még játszani is engedik a gondozónők, hisz 2 hét és ő is oda fog járni! :D Lehet így majd nem is kell neki 2 hét. De addig is vidd nagyon sokat gyerekek közé, játszóházba, játszóra, hogy erősödjön az immunrendszerük és szokják az adom-kapom játékokat (osztozást). Sok sikert!
Jaj majdnem elfelejtettem megkérdezni, hogy mi lesz ha betegek lesznek? Kivel lesznek? Főleg ha egymás után lesznek betegek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!