Akinek nem járt bölcsibe a gyereke, nehéz volt az oviba beszoktatni? Milyen egyéb tapasztalataitok vannak? (ld. Lent)
Szerintem ez teljesen egyéni dolog és gyerek függő...
Az én lányom nem jár bölcsibe,sőt igazából nagy gyerektársaságokba se jártunk(hamar jött a kistesó)és mégis első naptól kezdve imádja az ovit... :) De tényleg semmi túlzással nagyon szeret ott lenni,az első nap közölte,hogy ne menjünk még haza. :)
Én utólag is jól gondolom,hogy nem jár bölcsibe,szerintem nem oszt nem szoroz ha nem tettszik neki.És legalább egy évvel később kezdődött a betegeskedés,ami ugye elkerülhetetlen közösségben...
szeintem nincs összefüggés. én nem adtam be, mert nem látom értelmét? gyerektársaságban így is van, és nem hiányzik hogy 2 hetente beteg legyen, mert elkap valamit odabenn. szerencsére megtehetem, hogy itthon legyek vele. én azzal értek egyet, hogy 3-4 éves korig nincs szükség ilyesmire.
amúgy most menne már oviba jövő januártól, de mégse, mert szeptemberben jön a kistesó, és a betegségek miatt nem akarom beadni, na meg ő nyilvn félreértené, miért rakom őt be, ha a múgy a kicsivel itthon vagyok.
ő amúgy pl. 1 éves korában de már korábban sem nem szokott volna be, irtózott sokig az idegenektől, nagyon erős szeparációs szorongása volt. most már nincs, és vélemyénem szerint semmi baj nem lesz nála a beszokással, mire oda kerülünk. okos értelmes kislány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!