Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Vállalnál ilyen helyzetben...

Vállalnál ilyen helyzetben második babát?

Figyelt kérdés
Nekem nincs fix állásom, a férjemnek van, de ő már 50 éves lesz. Hitelünk, kocsint nincs, bevételünk nettó 200-250.
2012. márc. 16. 16:37
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
82%
Igen, közben volt pár kormányváltás, akkor bocsánat!
2012. márc. 16. 17:15
 12/15 anonim ***** válasza:
82%
Igen, vállalnák. Legyen tesója a másiknak és még nem futottatok ki az időből sem. Ha 1 gyereket el tudtok tartani, akkor szerintem már a 2 is belefér.
2012. márc. 16. 17:44
 13/15 anonim ***** válasza:
57%
Mi most várjuk a másodikat. Kb 9-10 hetes lehetek (még nem voltam dokinál). A "nagy" most múlt 1 éves. Albérletben lakunk, a páromnak nincs állandó munkája, én gyeden vagyok ugye, de kétszer se biztos, hogy vissza fogok tudni menni dolgozni. De bevállaljuk.
2012. márc. 16. 18:50
 14/15 anonim ***** válasza:
82%
Igen. Egy gyerek sohasem lehet pénz kérdése. Vállalj bátran, hidd el nem fogod megbánni! Én már csak tudom, nekem 3 van!
2012. márc. 16. 19:22
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Én nem!

Csak most, az első baba sokkal többe kerül,mint,amennyit kalkuláltunk.

Szerencse,hogy azért valahogy tudjuk finanszírozni.

Nekem fontos volt,hogy ne egy ezres maradjon hó végén!

2012. márc. 16. 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!