Mi legyen a vacsora, nálatok mi lesz?
Figyelt kérdés
Már kifogytam az ötletekből,mit csináljak vacsira amit kisfiam és férjem is szívesen megenne?Nálatok van kedvenc??2012. márc. 14. 17:07
11/15 anonim válasza:
Bundás kenyér gyümölcs teával(málnás),valamint gyümölcsrizs. Az utóbbi már kész van,a kenyérnek nemsoká nekilátok. Maradt még tegnapról raguleves is. Holnap káposztás tészta lesz.
Üdv:2éves lányka anyukája
12/15 anonim válasza:
Hurka kolbász tepsis krumplival :) Imádjuk :)
13/15 anonim válasza:
Én csukós(vagy háromszög)szendvicset szoktam csinálni,ha már más nem igen jut eszembe.Én 2 napos zsemléből szoktam csinálni.Vaj,sonka,sajt.A fiúk ketcupot és majonézt tesznek rá.Ezt a férjem,a nagy gyerekem,és a kis 4 évesem is imádja.
15/15 anonim válasza:
spaghetti,chilis bab.ezek a legjobban.legalábbis szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!