Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 8-9 hónapos nem szoptatott...

8-9 hónapos nem szoptatott babák szülei, nálatok hogy zajlik a vacsora, mit eszik a babátok, fürdéshez képest mikor, mit iszik hozzá?

Figyelt kérdés
Ötleteket szeretnék gyűjteni, köszönöm a válaszokat előre is.
2009. dec. 12. 11:54
 1/7 anonim ***** válasza:
Szia. Nálunk 7-kor van fürdetés, utána cumisüvegből kapja a vacsit turmixolva. Leveseket, főzeléket, ha nem olyat főzök, amit ő is ehet, akkor üveges bébiételt turmixolok le. A főzelékből már azt kapja, amit magunknak is csinálok. A kruplit és a zöldbabot nagyon szereti, a tököt az nem. Húslevesből a zöldségeket husival. Szinte minden levest, borsó, karalábé, karfiol, vegyeszöldség, raguleves. Kimondottan nem főzök már csak külön neki, a mi ételünkből kap. Persze azóta óvatosan bánok a fűszerekkel.
2009. dec. 12. 14:55
 2/7 anonim ***** válasza:
Én nagy újdonságot nem tudok írni, lányom 9 hónapos múlt, este fürdés 8kor, utána tápszert kap és megy aludni.
2009. dec. 19. 15:35
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszi! Az én kisfiam is tápszert kap, de azért kérdem, mert néha már úgy érzem, nem vagyok túl fantáziadús.
2009. dec. 19. 15:42
 4/7 anonim ***** válasza:

2.vagyok

Ne aggódj azon hogy nem vagy fantáziadús, nekik teljesen megfelel még a tápszer. A fantáziádat tedd ebédidőre :o) Én is akkor élem ki magam :o) Estére még egy darabig maradok a tápszernél.

2009. dec. 19. 16:01
 5/7 anonim ***** válasza:

nálunk fél hét hétkor van vacsora. vagy az ebédről maradt főzelék, vagy kenyérfalatkák virslivel, parizerrel, vajjal, sajtal, kőrözöttel, vajjal kikevert tojássárgájával.

negyed nyolc körül fürdés. majd nyolckor alvás. alvás előtt még kap egy fél adag tápszert.

2009. dec. 19. 20:00
 6/7 anonim ***** válasza:

reggel este kap tapszert, tizorai fozelek, uzsonna sinlac.

a vacsi elott fel oraval furdes, utana kaja, es jo esetben alvas, rosszabb esetben hancur, es utana alvas

vizet fozelek es sinlac utan iszik, nehany kortyot

2009. dec. 19. 21:15
 7/7 anonim ***** válasza:
Mi fürdés előtt adunk neki kis tápot, így nyugodtabb a fürdés és pláne utánna az öltözködés. A fürdés fél nyolc körül van. Utánna még játszunk, könyveket nézegetünk, aztán még egy kis táp és alvás. Néha még a kiságyába amikor beteszem még bábozok neki, és énekelek. Aztán látom rajta, hogy már aludni szeretne és kimegyek a szobájából.
2009. dec. 20. 10:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!