Mi legyen a vacsora, nálatok mi lesz?
tejbegríz! Ölnek érte mindketten :)
Na jó, elé azért még kell valami:)
Nem szereti a kisfiam sajnos,de köszi:)
Valahogy a tejbegríz meg a tejberizs nem jön be neki...
A nagy kedvence lányomnak és férjemnek is a hústorta.
Nem pont így csinálom, de elég hasonló a recept (szerecsendió nélkül): [link]
Hidegen, melegítve egyaránt finom. Simán kenyérrel vagy más körettel is jó.
Tojáskrémet is imádják, ez jó reggelire vacsira egyaránt. (5 főtt tojás kis darabokra vágva, 1 kanál tejföl, 3 kanál vaj, só, pici bors, pici pirospaprika, egy fej hagyma apróra vágva és mindez jól összekeverve). Kenhető sima kenyérre vagy pirítósra, de ehető magában is. Nálunk ez is nagyon megy.
Ma amúgy csirkecombokat sütöttem, krumplipürével. Semmi különös. :)
Uncsi párizsis kenyér :)
Tegnap bundás kenyér volt, előtte meg virsli.
köszi:)
Én is ellőttem már a bundáskenyér,virsli,párizsis kenyér,kenőmájasos kenyér,körözött vacsikat.
Már ötletem nincs,a hústorta jó de mire megcsinálom 2 évesem szétszedi a házat:)
nálunk maradék tegnapról.
babfőzi füstölt főtt tarjával. gondolom a két évesem ma is kihagyja a főzit és csak husit eszik zöldségekkel :)
holnap paprikás sült csirke lesz (csirke combokat paprikás lisztbe forgatom és olajon kisütöm) krumplipürével.
csinálok hozzá gulyáslevest (disznócombból, sok csipetkét szaggatok bele), hogy kitartson péntekre is a sülthusi :D
ami még mostanában volt és gyors:
tökfőzi rántott hússal, krumplistészta, pásztortarhonya, borsóleves, pörkölt, és fánkot sütöttem vasárnap a húsleveshez :) mármint utána... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!