Milyen márkájú cumisüvegeket vegyek a születendő babámnak?
Az elsőnek Avent volt, de ilyet nem szeretnék többet.
Dr Brown's nevűről tudtok esetleg valamit?
Én Tommee Tippee párti vagyok, lányomnál ez vált be.
Nem ismerem a Dr. Browns nevű cumisüvegeket, de most megnéztem, és jókat írnak róla (bár alakra nekem nem tetszik, úgy érzem annak a cumija is elég vékonyka, és a babámnak az olyanok nem váltak be).
Szia! Én is Tommee Tippee párti vagyok!
Nagyon szeretem, a fiaim is! Olyan az alakja mint egy igazi mell, ez bejön nekik. :-)
èn avent párti vagyok.
ez volt az egyetlen ami nem csöpögött.
mi sokat voltunk úton és a többinek nincs rendes teteje csak úgy tudod a táskádba tenni ha tuti áll a táskád, mert ha eldöl csöpögnek.
volt nukkos, mams és Tommys is. de mindegyik csöpögött. a mammos mindenhol csöpögött. próbáltam több korban is neki, de mindig csöpögött.
Szóval kiváncsi vagyok az avent után befog-e jönni neked másik.
Én is Tommee-s vagyok. :)
Nekem meg az Aventos csöpögött, nagyon utáltam és lányom is több levegőt nyelt tőle.
Ha nem jött be az Aventos, attól még bejöhet a többi.
Unokatesóm a Mam-ot dícsérte.
A Dr. Brown's-t nem ismerem.
Szerintem semmilyet se!!! :) Reméljük tudod majd szoptatni és nem lesz szüksége rá.Vizet pedig vissza felé hajló kávés pohárból adj neki ha szükséges.
Amúgy nekünk szoptatás után a mamos jött be.
Köszönöm.
Mindenképpen veszek. Az első gyermeket nagyon nehezen tudtam szoptatni, sok rossza tapasztalatom van sajnos. Remélem, őt majd sikeresebben szoptatom. De akkor is venni fogok cumisüvegeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!