Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Június végén születendő...

Június végén születendő babának szükségesek plüss rugdalózók? Vagy csak pamutot vegyek?

Figyelt kérdés
2012. febr. 26. 10:14
 1/10 anonim ***** válasza:
Szerintem a legkisebb méretböl felesleges, mert júliusban nem szokott hideg lenni. A következö méretböl esetleg lehet venni, de csak akkor ha nem gyorsan nö a baba, szeptember elött nem lesz rá szükség.
2012. febr. 26. 10:33
 2/10 anonim ***** válasza:
Nem árt, ha van legalább 1db. Lányom tavaly júliusban született, kb 38-40fok volt akkor. Aztán 2 hét múlva 14-re leesett a hőmérséklet és maradt is a rossz idő. Bizony kellett rá vastagabb rugit adnom.
2012. febr. 26. 10:36
 3/10 A kérdező kommentje:
Csak mert találtam egy aukciót plüss rugikból(3 hosszúujjú, 2 ujjatlan) és nagyon tetszik. Nem tudom, érdemes-e megvenni. 56-os méretűek.
2012. febr. 26. 10:40
 4/10 anonim ***** válasza:
Ha nagyon jó árban van, akkor vedd meg. Sajnos ugye előre nem lehet tudni, hogy mekkora lesz a babád. Lehet, hogy egyből 62es ruci kell neki. Azért írtam az 1db-ot, mert így tudsz rá adni valamit, ha tényleg hideg lenne. Aztán meg úgyis tudtok venni, ha aktuális lesz.
2012. febr. 26. 10:44
 5/10 A kérdező kommentje:
Igazad van. Köszi. Most úgysincs felesleges pénzünk. Ha szükséges úgyis lehet venni akkor is.
2012. febr. 26. 10:48
 6/10 anonim ***** válasza:
1-2 darabot én is vennék. Én pl kaptam egy overált fiam születésére egyik bnőmtől, mert neki nem kellett. Hülyének néztem, hogy a májusi gyerekre mikor fogom ráadni. Hát jól jött, mikor jöttünk haza a kórházból nagyon jó idő volt, két és fél hetes korába kezdtük a levegőztetést, két napra rá olyan rossz idő volt, hogy fáztunk idebent is. Viszont mivel szélvédett helyen levegőztettük ezért akkor is kiraktam és bizony az overálba, hogy ne fázzon.
2012. febr. 26. 11:45
 7/10 anonim ***** válasza:
Szerintem nem szükséges. Nekem jún. közepi babám volt, nem is volt, de nem is hiányzott. Ha hűvösebb lenne, öltöztesd rétegesen.
2012. febr. 26. 14:42
 8/10 anonim ***** válasza:
Öltöztesse rétegesen? 3 pamutrugi egymáson? :)))))
2012. febr. 26. 14:48
 9/10 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó, szerintem nem úgy gondolta. :-)

Amúgy plüss rugdalózóból vegyél 62-est, mert ugye az 56-ost hamar kinövik a babák, így az még elvileg ősszel is jó lesz rá. 1-2 db-ot vehetsz neki.

2012. febr. 26. 21:34
 10/10 A kérdező kommentje:

Lányok, miért nem a kérdésre válaszoltok, miért kell egy ilyen semmilyen kérdésnél is összeugrani?

Van már 2 gyerekem, csak ők téli születésüek, ezért nem vagyok jártas a nyáron született újszülött öltözékében...Azért köszönöm a válaszokat!

2012. febr. 27. 08:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!