Június végén születendő babának szükségesek plüss rugdalózók? Vagy csak pamutot vegyek?
Figyelt kérdés
2012. febr. 26. 10:14
1/10 anonim válasza:
Szerintem a legkisebb méretböl felesleges, mert júliusban nem szokott hideg lenni. A következö méretböl esetleg lehet venni, de csak akkor ha nem gyorsan nö a baba, szeptember elött nem lesz rá szükség.
2/10 anonim válasza:
Nem árt, ha van legalább 1db. Lányom tavaly júliusban született, kb 38-40fok volt akkor. Aztán 2 hét múlva 14-re leesett a hőmérséklet és maradt is a rossz idő. Bizony kellett rá vastagabb rugit adnom.
3/10 A kérdező kommentje:
Csak mert találtam egy aukciót plüss rugikból(3 hosszúujjú, 2 ujjatlan) és nagyon tetszik. Nem tudom, érdemes-e megvenni. 56-os méretűek.
2012. febr. 26. 10:40
4/10 anonim válasza:
Ha nagyon jó árban van, akkor vedd meg. Sajnos ugye előre nem lehet tudni, hogy mekkora lesz a babád. Lehet, hogy egyből 62es ruci kell neki. Azért írtam az 1db-ot, mert így tudsz rá adni valamit, ha tényleg hideg lenne. Aztán meg úgyis tudtok venni, ha aktuális lesz.
5/10 A kérdező kommentje:
Igazad van. Köszi. Most úgysincs felesleges pénzünk. Ha szükséges úgyis lehet venni akkor is.
2012. febr. 26. 10:48
6/10 anonim válasza:
1-2 darabot én is vennék. Én pl kaptam egy overált fiam születésére egyik bnőmtől, mert neki nem kellett. Hülyének néztem, hogy a májusi gyerekre mikor fogom ráadni. Hát jól jött, mikor jöttünk haza a kórházból nagyon jó idő volt, két és fél hetes korába kezdtük a levegőztetést, két napra rá olyan rossz idő volt, hogy fáztunk idebent is. Viszont mivel szélvédett helyen levegőztettük ezért akkor is kiraktam és bizony az overálba, hogy ne fázzon.
7/10 anonim válasza:
Szerintem nem szükséges. Nekem jún. közepi babám volt, nem is volt, de nem is hiányzott. Ha hűvösebb lenne, öltöztesd rétegesen.
8/10 anonim válasza:
Öltöztesse rétegesen? 3 pamutrugi egymáson? :)))))
9/10 anonim válasza:
Kedves utolsó, szerintem nem úgy gondolta. :-)
Amúgy plüss rugdalózóból vegyél 62-est, mert ugye az 56-ost hamar kinövik a babák, így az még elvileg ősszel is jó lesz rá. 1-2 db-ot vehetsz neki.
10/10 A kérdező kommentje:
Lányok, miért nem a kérdésre válaszoltok, miért kell egy ilyen semmilyen kérdésnél is összeugrani?
Van már 2 gyerekem, csak ők téli születésüek, ezért nem vagyok jártas a nyáron született újszülött öltözékében...Azért köszönöm a válaszokat!
2012. febr. 27. 08:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!