Határozott családanyák! Mit szólnátok, ha főzés közben a férjetek mindenbe belekotyogna?
Eleinte kicsit idegesített, aztán máshogy álltam hozzá a témához és elkezdtem értékelni, hogy segít, nem belekotyogásnak vettem:)
Most már simán megfőzi az ebédet, ha itthon van:)Persze mondom neki az instrukciókat, de nagyon élvezi és én is:)Jut időm másra.Ha meg úgy jön össze akkor együtt sütünk főzünk:)
Nekem nem szól bele a férjem, sőt eljátssza, hogy egy rántottát sem képes megsütni, nehogy neki kelljen.
De akkor tuti kivonulnék a konyhából, csináld, ha jobban tudod.
Én folyamatosan hallgattam,ha nem a Páromtól amikor még itthon volt,akkor az Apja mondja,sőt,mostanában rendszerint elhangzik az egyik ide járó anyukától a kövi mondat "én nem így szoktam".
A Páromnak "tessék itt a fakanál,csinálhatod!" A válasz "majd megmutatom máskor! Figyeld meg! Én főztem Pesten is a többiekre is!" - egyszer főzött is itthon,megmutatta,hogy pörköltet milyen finomat tud,volt rajta rendesen lé! (szerinte szaft)
Apósommal finoman kell bánni,apróságokon képes megsértődni... Neki a lehető legtürelmesebben szoktam volt elmagyarázni,hogy én így csinálom,mert...! - a poén az,hogy rendszerint nálunk evett akkor is :-)
Az ide járó anyukának csak annyit szoktam mondani,hogy én így szoktam. Szerencsére utána a műveletsort már csendben nézi,de legközelebb megint "én nem így szoktam".
Üdv: 3 lányos
A viccen jot nevettem.
Nalunk a ferjem nem igazan tud fozni. Nem is ertem,hogy nem halt ehen mert mar 8 eve egyedul elt mielott megismerkedtunk.
Hazassagunk kezdeten neha megprobalkozott vele de meg O neki se volt gusztusa megenni a sajat foztjet.
Igy sosem szol bele abba,hogy fozok es nagyon orul ,hogy nem neki kell foznie.
Egyebkent en orulnek ha a ferjem tudna fozni. Apukam nagyon jol foz es minden vasarnap egyutt foznek Anyaval.
Kicsit irigykedek rajuk ilyenkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!