Akinek volt abortusza leírná milyen volt? Mi fájt? Mennyi ideig voltál benn? Hány hetes voltál? Lett valami szövődményM?
Tudom hogy régi a kérdés de gonodltam én is leirom a történetemet.
19 éves vagyok, 10 hetes terhes voltam egészen tegnapelöttig. Én meg szerettem volna tartani, de a szüleim és a barátom is az abortusz mellett volt, heteket sirtam végig mert nem akartam, aztán 21.én szerdán befeküdtem és ott minden megváltozott bennem, beláttam hogy ez a "legjobb" megoldás, igy lelkileg is sokkal könnyebb volt feldolgozni. Aznap délben felhelyezték a tágitót, kb meg sem éreztem és a 2 óra kötelező fekvés után vigan elsétálgattam, teljesen jól voltam. 22.én csütörtök reggel fél 10kor bekisértek a műtőbe, ott már kicsit izgultam, a dokim imádnivaló, nagyon kedves volt, elaltattak és 9.45kor már a saját ágyamban keltem, megint 2 óra kötelező fekvés, utána már óvatosan de sétálgathattam, egyáltalán semmi fájdalom nem volt utána sem nekem. Hétfőn már suliba is mehetek, igaz még 2-3 hétig semmi megerültetés. Ez lehet hogy hülyeség de szerintem azért viseltem ennyire jól az egészet mert lelkileg is úgy gondolkodtam hogy ezt kell csinálnom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!