Pozitív lett a terhességi teszt, a pénteki teszt mutatta ki. Mit tegyek? Bővebben lent?
A családnak mikor elmondtunk sok dolgot mondtak miért nem kellene megtartani, amit be látok igazuk van.
Én még májusban fejezem be az iskolát lesz egy szakmám és enni anyuka lesz belőlem, a párom tartana el minket ami elég költséges és nem akarok ekkora felesősséget ráhagyni.
Szivem szerint nem vetetném el, már a gondolattól is depressziv leszek, de a józan ész és a tények azt mondják hogy tegyem meg.
Most mit tegyek?
Ezt csak te tudhatod... azért jól gondold át!
Hány évesek vagytok?
Én 20 éves tanuló akinek jún.16-án ér véget a suli
A párom 24 ő dolgozik
Mire szülnél, addigra befejezed a tanulmányaidat!
Ebben csakis te és a párod dönthet,a mi vélményünk nem hiszem, hogy sokat segit!
Öö...amit 6. válaszoló írt az sajnos nem így van, akinek gyereke van tudja hogy ennél azért egy babának többre van szüksége. Nálunk (mivel relatíve hamar abbahagyta a szopizást, eleve a tápszere havi tizenkétezer, és azt használtan nem lehet megvenni...)
Ettől függetlenül nem látom akadályát, ha van szakmád, nem vagy már 16 éves, a párod dolgozik. Ami fontos: a matek és az érzelmek. Ha biztos vagy magadban (márpedig én úgy látom igen :)) és a párod fizetése plusz gyes és csp elég havonta, azaz nincs lakáshiteletek, akkor nem hinném, hogy rosszul döntesz :))
SOk sikert :)
Jaj, valamit kihagytam: én pár hónapos kicsi fiam mellett államvizsgáztam .) Ötösre :) Hajrá!
Gratulálok a babához az államvizsgához.
Én még a szüleimmel élek de már nem sokáig a vizsgáim végéig maradok csak de lehet még addig se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!