Cigarettázok, attól a terhességi teszt kimutatja 100% san ha van baba vagy ha nincs?
Figyelt kérdés
2012. márc. 1. 17:48
1/20 anonim válasza:
Kimutatja, nincs köztük összefüggés, de én a helyedben azonnal letenném a füstölést, pláne ha babát szeretnél..
2/20 anonim válasza:
Persze hogy kimutatja.
Illetve ugyanúgy mutatja ki, mint egy nem dohányzónál.
3/20 A kérdező kommentje:
Igen éppen ezért szeretnék tesztet csinálni, csak nem tudom hogy a tesztet befolyásolja-e a cigi?
2012. márc. 1. 17:52
4/20 anonim válasza:
A cigi nem befolyásolja.
Kimaradt már a menstruációd?
6/20 A kérdező kommentje:
Nem maradt ki, de aggódok:/
2012. márc. 1. 17:56
7/20 anonim válasza:
Azért kérdezem, mert ha még nincs is itt a vérzés ideje, akkor lehet, hogy terhes vagy, de negatív lesz a tesz még.
8/20 A kérdező kommentje:
igazából 1 hét mulva kellene megjönnie, de azóta görcsöl a hasam és úgy veszem észre mindta gömbölyödne... nem szeretnék még babát és félek hogy terhes vagyok :(
2012. márc. 1. 18:06
9/20 anonim válasza:
Hát akkor egy hét múlva tesztelj.
A gömbölyödés biztos nem baba miatt van.
Puffadt lehetsz akármitől, még az idegességtől is...
10/20 A kérdező kommentje:
Párommal 1 hónapja voltunk eggyütt úgy... már ki kéne neki mutatnia :/ nem?
2012. márc. 1. 18:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!