Érdemes még reménykednem, hogy baba lehet a dologban?
Akár én is írhattam volna a kérdést. Annyi különbséggel, hogy nekem tegnap kellett volna megjönnie, ehelyett csak egy barnás-rózsaszín pecsét volt, ma eddig szintén egy pici világosbarna folt. X-epil teszt totál negatív, igaz 2. vizeletből csináltam.
Derekam leszakad és feszül az alhasam, de nem úgy, mint amikor megvan a mensim.
Én arra gondoltam, hogy ha nem lesz változás, akkor holnapután reggel csinálok egy újabb tesztet. (Ma csak azért csináltam, mert az első babámnál is barnázás volt és kellett utrogestant szednem, ezért minél hamarabb meg akartam tudni, hogy mi a helyzet, hogy még időben tudjak gyógyzsert szedni.)
Szerintem Te is csinálj holnapután egy tesztet, de ha az is nega, akkor várd meg a következő ciklust, most szerintem nem kell dokihoz menned.
Szia! Én is hasonló problémával "küszkődök". 12.en kellett volna megjonnie, altalaban 4 napos. 15.en teszteltem nega let. Viszont aznap kezdtem verezni de epphogy csak. Ossz 2-3betet ment el de azokat is csak azert cserelem mert szetment. Alig volt benne valami. Masnap detto, harmadnap meg csak 1 tisztasagi volt....szombati tesztem nega lett.... De! mult heten egesz heten gorcsoltem, elotte hetvegen szurkalt az alhasam, a gorcs mellett gyomorkavargas is volt. Most meg 2 napja fajdogal a petefeszkem taja, es 3.napja feszulget a mellem is. Most szerdan megegy teszztet ellovok, de az eredmenytol fuggetlenul megyek dokihoz...En drukkolok neked, te isnekem! :)))
Irj am ha van mar eredmeny :)))
Andi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!