Cigarettázok, attól a terhességi teszt kimutatja 100% san ha van baba vagy ha nincs?
Figyelt kérdés
2012. márc. 1. 17:48
11/20 anonim válasza:
Most ezt nem értem. Ha az együttlét óta egyszer már megjött rendesen, akkor nem vagy terhes, mi itt a kérdés...
12/20 A kérdező kommentje:
Hallottam olyat, hogy valakinek terhesség alatt is menstruált:/ csak azért aggódom és nyugtassatok már meg lécci hogy ez igaz e vagy sem:/
2012. márc. 1. 18:19
13/20 anonim válasza:
Ha nem szedsz fogamzásgátlót, és nincs más méhen belüli eszközöd már sok éve, akkor még "emlékszel", hogy milyen egy "rendes vérzés". Intenzív vér legalább két napon át (akár darabkákkal). Ha ilyen volt, nem vagy terhes.
Enyhe, pici vérzés előfordulhat valóban terhesség alatt is, akár hónapokon át a vérzés idejében, de ez sokkal ritkább, mint amennyit beszélnek róla...
14/20 A kérdező kommentje:
Nekem 5-6 napig tartott a menstruációm legutóbb...akkor ez azt jelenti nem kell félnem, hogy terhes vagyok?
2012. márc. 1. 18:27
15/20 anonim válasza:
99% hogy nem vagy terhes.
De ha az megnyugtat, csinálj egy tesztet is. Kimutatná, ha az lennél az egy hónappal ez előtti aktusból...
16/20 A kérdező kommentje:
Igen, reggel csinálok ma megvettem, drukkoljatok nekem, hogy NE legyek terhes!
2012. márc. 1. 18:32
17/20 anonim válasza:
Nyugi, szinte biztos, hogy nem vagy terhes. De legközelebb védekezzetek, és akkor nem kell ezen aggódni!
18/20 A kérdező kommentje:
Megcsináltam a tesztet és egy csíkot mutatott :) és remélem az eredmény biztos 100% ban :) Köszi csajok:)
2012. márc. 2. 13:21
19/20 anonim válasza:
Akkor "gratulálok!"
Minden jót, és védekezzetek, ha nem akartok még babát, megspórolhattok némi izgalmat vele...
20/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2012. márc. 2. 13:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!