Mi lett a véres jelenetes hollandul kiabáló gyerek kérdésével? Csak nem törölték?
Na azt én nem láttam, de valahogy éreztem, hogy ez is kamu lehet. Nagyon nem tűnt valóságosnak.
Mikor volt kb. ez a sírköves rajz?
Még a fő kérdésedhez: tegnap hajnalban szóltam először hozzá az utolsó kommentjéhez (éjszaka a kislány a véres, fagyott húst marcangolja). Csak reálisan nézve leírtam a sztorival kapcsolatos aggályaimat, erre délben már hiába kerestem a kérdést…
Vajon milyen válaszokat kaphatott még, esetleg bővült a történet?
Remélem valaki olvasta még a végét!
Akkor visszatéret anyuka ezek szerint. Véres fagyott húst marcangol? Mi az veszett kutya? Már a hollandul kiabálást sem hittem el, de ezt meg aztán pláne nem.
Igen, én is ezért vagyok dühös emiatt a kérdés miatt! Ha esetleg lesz egy ilyen VALÓS probléma, ezek miatt az unatkozó kergék (és most szépen fogalmaztam) miatt nem fog rá normális válasz érkezni.
Sziasztok!
Én nem láttam azt a kérdést, de teljesen egyetértek veletek. Ha majd lesz még egy ilyen kérdés, akkor arra nem fognak értelmes választ kapni. Egyébként nem értem, hogy ilyennel miért viccelődnek egyes "anyukák".
Minden gyerek rajzol, minden gyereknek vannak fura rajzai, példát is tudok felhozni rá: egyszer a keresztlányom a szobájában rajzolt este, amíg mi kint beszélgettünk a nappaliban. Kihozta a rajzot megmutatta az anyukájának (aki történetesen a nővérem). Megmutatta nekem is és megkérdeztem tőle, hogy kik vannak a képen, mire ő azt válaszolta: "anya, apa, öcsi, mama, kutyus". A nővérem megkérdezte, hogy "melyik mama?", mire a keresztlányom azt mondta, hogy a "Piri mama" (anyukánk). És akkor megkérdeztem tőle, hogy de ő miért ilyen halvány, mire mondta a keresztlányom, hogy azért, mert ő is a család tagja volt. És megkérdezte a nővérem, hogy hol van a mama, mire azt válaszolta: otthon.
4 éve halt meg az anyukánk, apukánk nem volt. És az a vicc, hogy a keresztlányom nem is emlékezett rá, hiszen három hónapos volt, mikor meghalt.
Na mindegy, ezzel csak azt akartam mondani, hogy vannak furcsaságok és ha valamelyik anyukának ilyen problémái lesznek, akkor cseszheti, mert nem lesz rá válasz. Pedig vannak ilyenek, amiket nem kell tragikusan felfogni.
Bocsi, hogy hosszú lett, gondoltam elmesélek egy sztorit, ami igaz, csak valószínű a véres-hollandos sztori után senki nem hinné el, ha kitennék kérdésbe, hogy "vigyem pszichológushoz a gyerekem?" címen.
Utolsó: ebben a sztoriban igazából nem látok semmilyen különleges dolgot. Gondolom, emlegetitek, és tudja, hogy volt egy Piri mamája is, így hát odaképzelte. Ez nagyon jó.
Az én anyukám is meghalt, amikor a kisfiam 9 hónapos volt, de fényképekről, történetekből ismeri őt. A múltkor azt játszotta, hogy Márti mama felszáll a buszra, és elmegy K.-ra (szülővárosom). Elhomályosodott a szemem, de nem hiszem, hogy természetfölötti dolog történt volna...
az utolsó beírás amit én olvastam, az az volt, hogy a kislány a fagyasztóból kivett egy véres húst és nekiállt megenni, majd miután anyuka ki akarta venni a kezéből, véresre karmolta :))) ja és mindezt éjfél körül
utána nem tudom mi lett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!