Mi lett a véres jelenetes hollandul kiabáló gyerek kérdésével? Csak nem törölték?
Anyuka leírta, hogy a 4 éves lánya brutális véres jeleneteket rajzol, és azt kiabálta álmában felülve, hogy "Ider ons is dood" hollandul.
Aztán feltöltött egy rajzot, ami állítólag a gyereké volt, de többen megállapították, hogy nem rajzolhatta 4 éves.
Tegnap még megvolt a Problémás gyerekek témakörben, így kezdődött, hogy
$EGÍTSETEK!rMi történik a gyermekemmel?
csak arra lennék kíváncsi, miért törölték. Ma reggel már nem volt meg. Megint megjelent anyu hajnal kettőkor, és bedurvult? :D
Valószínű a moderátorok kapcsoltak, vagy jelezték hogy provokatív kérdés.
Azért kíváncsi lettem volna milyen válaszok mehettek.
(2.)
Egyébként durva volt, h majd bescanner egy képet, majd fotó lett belőle, meg mondták, h milyen alapvető hibák vannak a rajzon, a nap, a virágok, az emberek arca...
Én nem hittem benne, meg persze, ha először éjjel felkel a kis drágám és kiabál vagy mond valamit, én is felriadva azt sem tudom mit mondott, nem h ha még nem is magyarul hangzott el! Érdekes... én vegyes érzelmekkel álltam előtte!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!