Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy tanítjátok köszönni...

Hogy tanítjátok köszönni 2-3-4 éves gyereketeket?

Figyelt kérdés

Úgy értem:

Jó napot,

viszlát,

csókolom,

szia

hello

Melyikre tanítjátok?

2012. márc. 1. 15:19
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nekem is furcsa egy kisgyerek szájából a "Jó napot kívánok!".Engem nem így neveltek.Lehet különbség aközött is, hogy ki honnan származik. Nálunk pl. illik "tessékelni" az időseket, sőt sértés a magázás. Így biztos, hogy én is így tanítom majd a gyerekemet.
2012. márc. 1. 18:04
 12/13 anonim ***** válasza:

Nem olvastam végig a válaszokat.

Én úgy tanítottam a fiamat, hogy a néniknek/bácsiknak jó napot kívánok és viszontlátásra, a fiataloknak, szia, hello.

Ha bemegyünk a boltba akkor is néha sziával köszön, de hallja, ahogy én köszönök, akkor ő is úgy köszön. Tehát, ha én valakit tegezek, akkor ő is, ha jó napottal köszönök, akkor ő is.

Ha neki az utcán azt mondják "Szevasz" akkor ő is azt mondja.

A boltban nálunk mindig megmosolyogják, milyen aranyos, illedelmes kisgyerek. Nem hiszem, hogy ez baj lenne.

2012. márc. 1. 18:55
 13/13 anonim ***** válasza:

mi egyelőre csak a sziánál tartunk :)

de az igaz, amit az egyik válaszoló írt, hogy a csókolomból baromi nehéz kijönni, nekem a szomszéddal nem is sikerült, 35 vagyok, és még mindig csókolomozom a szomszéd pasit :))

2012. márc. 1. 22:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!