Mikor kereszteltettétek meg gyereketeket? Kik lettek a keresztszülők?
Mi mindig dupla keresztelőt tartottunk.
A legnagyobb fiamat 3 hónaposan az akkor már felnőtt húgommal együtt keresztelték meg. A fiam keresztszülei a legjobb barátaink lettek. Rossz döntés volt, elváltak, és egyikük sem keresi a társaságunkat.
A két középső között 1 év van, így őket együtt keresztelték, a kisebb volt akkor 3 hónapos. Keresztszülők a húgomék és az unokatesómék, tehát külön a két gyereknek.
Most nyáron lesz a két kicsi keresztelője, 1 és 3 évesen. Keresztszülők a férjem tesójáék lesznek, Ők még a nagyobbaknál túl fiatalok voltak.
Amúgy reformátusok voltak.
Kislányomat 3 hetesen kereszteltük, december 3-án, a hugom a keresztanyja.
Az ikerket 1 évesen kereszteltük, nekik a sógornőmék a keresztszüleik.
Az én keresztlányomat nyáron fogjuk akkor már 4 éves lesz. Előtte engem keresztel meg az anyukája aki a legjobb barátnőm. Én 24 vagyok ő 38. Utána én keresztelem meg a lányát.Keresztapa egyik esetben sem lesz. Nálunk fordítva van. Nővéremmel nem volt jó kapcsolatunk most semmilyen. Hiába van ott a 3 éves keresztfiam aki még nem lett megkeresztelve. Őt alig látom viszont a keresztlányommal a távolság ellenére is heti 3-4-szer skype-n beszélgetünk.
Most én vagyok terhes és így nem tudom ki lesz a keresztszülő.Tesómék kilőve. A barátnőm is hiszen ő meg az én keresztanyám lesz.
Mindegy ,hogy ki a keresztszülő,bármi történhet.
4 hónaposan, férjem uncsija lett a keresztszülő a férjével.
5 hónaposan, a barátnőm kereszteli, a keresztapát még nem kértük fel, de szeretnénk a férjem egyik uncsiját.
Gáz, hogy a férjem egyke, az én öcsém pedig még csak 17, ez szerintem még nagyon kevés. A férjeméknél sok az uncsi, de most közülük 2 párt sem sikerült felkérni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!