Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Keresztszülők leszünk! Mit...

Keresztszülők leszünk! Mit lehet venni ajándékba a babának?

Figyelt kérdés

(kislány, akkor lesz majd 9 hónapos)

Teljesen tanácstalan vagyok.... Lehet drágább dolog is. A férjem egyik nagyon jó barátja és felesége kért fel minket.

Mit tanácsoltok?

2011. jún. 26. 13:34
 1/6 anonim ***** válasza:
Arany pici bébifülbevaló, etetőszék, bébitaxi, keresztelőruha, de az sem baj, ha megkérdezed, mire van szükségük.
2011. jún. 26. 13:38
 2/6 anonim ***** válasza:
A kislányunk fülbevalót kapott a keresztszüleitől, már volt neki (az én babakorim::) de azóta az újat hordja. Mi pedig, amikor kereszteltünk, etetőszéket vettünk.
2011. jún. 26. 13:38
 3/6 anonim ***** válasza:

Tőlünk megkérdezték a fiam keresztszülei, hogy mire van szükségünk, mi rájuk bíztuk, végül boríték lett belőle, amiből az idén (két évesen) triciklit vettünk neki.

Mikor mi kereszteltük bátyám kislányát kiságy garnitúrát (paplan, párna, két adag ágynemű) vettünk.

2011. jún. 26. 13:43
 4/6 anonim ***** válasza:

Mi a keresztszülőktől kispaplant kispárnával, + ágyneműhuzatot rá, + mivel január volt téli dzsekit hozzá való nadrággal. és nekem is hoztak cserepes virágot.

De az etetőszék is jó ötlet, ha még nincs nekik.

Fülbevaló helyett inkább aranymedál a kezdőbetüjével, amit majd akkor hord, ha nagy lesz, de szép emlék. Bár azzal lehet hogy ráértek a 16-ik szülinapjára :)

2011. jún. 26. 13:45
 5/6 anonim ***** válasza:
Én elösször is megkérdezni,hogy mit szeretnének mire lenne szükségük.Én pl nem szerettem volna ha odaállitottak volna egy olyan etetőszékkel ami nekem nem tetszik.Ha nem tudnak mondani semmit vagy nem akarnak akkor minden képpen vennék a kicsinek egy játékot 5000ft-ért meg adnék pénzt pl 15.000ft-ot.
2011. jún. 26. 14:55
 6/6 anonim ***** válasza:
Mi arany fülbevalót vettünk, a mi kislányunk etetőszéket kapott+kisebb dolgokat. Én a helyedben megkérdezném mire van szükségük, pl. hinta, homokozó, bébitaxi , értékesebb játék,
2011. jún. 26. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!