21/22 anonim válasza:
"És igen, 2012-ben idea a segítő férj, mert örül, ha munkája van és este 8kor már otthon van. Akinek a férje otthon van, az vagy munkanélküli vagy túl sokat nem kereshet alap esetben."
Én férjem nettó 150 ezret keres, és reggel 5-től dolgozik délután 5-ig, vagy délután 2-től éjjel 2-ig. Amikor itthon van, ő igenis segít. Nem szeretem amikor valaki azzal takarózik, hogy a nő "Munkája" a gyereknevelés, a férfi meg dógozik....a gyerek nem munka. Ketten akarták. Ha a férjem este 8-kor érne haza, tudom, akkor is segítene nekem, mert tudja, és így is gondolja, hogy a gyermek nem az "Én munkám", hanem a kettőnk közös teendője.
22/22 anonim válasza:
Rokonainknál az apuka havonta hazaviszi a majdnem fél millát, és reggel 8-tól délután 4-ig dolgozik, és minden áldott nap hazaugrik ebédelni egy órácskára.....ezért az anyukának nem is kell elmennie dolgozni egyáltalán, ha akar egész életében már egy percig sem. Az ilyen családnak ki kéne számlázni még 460 ezret?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!