Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogyan mered bevállalni a...

Hogyan mered bevállalni a gyermeket ezekben a sanyarú időkben?

Figyelt kérdés
Családalapítás előtt állok f/20 és eléggé elgondolkoztató, illetve kétségbeejtő annak a gondolata, hogy gyermeket fogok nemzeni erre a világra. Nem szükséges sorolnom a gondokat, amikkel a mai fiatal nap mint nap szembesűl. pl ha nem szipózik, meg drogozik a haverjaival kiközösítik vagy be sem veszik, ha tanul túlképzett lesz és még eladónak sem veszik fel, ha nem tanúl dettó. stb. Válságok voltak és lesznek. Most őszintén ebbe a világba rabszolgának vagy hajléktalannak hogyan meritek, lehet merni bevállalni az utódot ?
2012. febr. 26. 08:34
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
figyelj ha félsz ne válalj gyereket de sületlenségeket ne írkálj.se én se a férjem nem rabszolga se hajléktalan.
2012. aug. 14. 18:36
 12/15 anonim ***** válasza:
Off: Most olvastam a kommentedet és Bocs,de ha 20 vagy,akkor a 80-as években még nem lehettél tini! :-)
2012. aug. 15. 09:46
 13/15 anonim ***** válasza:
igy igaz ahoz hogy tini lehesél 80 évek körül most már nem 20 hanem 30 tulinak kell lened .
2012. aug. 15. 11:56
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, nekem ez az egész kicsit sántít. Nem hiszem, hogy a kamasz fiúknak akármelyik évtizedben az lett volna a fő témájuk, hogy hány gyereket képzelnek el...
2012. aug. 15. 14:57
 15/15 anonim ***** válasza:
egyetértek.
2012. aug. 15. 19:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!