Miért gond, hogyha valaki sokat költ a babájára/kisgyerekére? Ez miért fáj másoknak?
Figyelt kérdés
Volt egy nagyon jó barátnőm és vele is emiatt szakítottam meg a kapcsolatot,mert folyton azt hallgathattam,hogy felesleges nagy márkák ruháit ráadni a picire meg hogy vásároljak használt dolgokat,nem kell mindenből a legdrágább.Én pedig közöltem vele,hogy igenis megveszem neki mindenből a legjobbat,mert telik rá és nem szívesen adnék neki/rá használt dolgokat,hogyha magunknak is újat veszek.
Ezzel nem azokat akarom megsérteni,akik turkálóból vásárolnak a babájuknak,de nekem így jobb.
De már mások is adtak olyan tanácsot,hogy vásároljak turkálóból,meg hogy minek neki a drága babakocsi,amikor az olcsó is ugyanannyit tud,stb.
2012. febr. 24. 14:13
31/32 anonim válasza:
Kedves utolsó!
A lepontozás önmagáért beszél...
32/32 anonim válasza:
Nem akarok beleszólni a két utolsó vitájába, de a pontozás ezen az oldalon a világon semmit nem mond....az, hogy pár emberke kezecskét nyom, nem jelent semmit...ugyanis rengeteg a troll, aki el sem olvas semmit, csak nyomkod. Ráadásul sok anyuka állati elfogult, ezért akkor nyomja ész nélkül a lefelé a kezecskét, ha nincs igaza. Tehát a pontok és százalékok semmit nem jelentenek. Ha valamit, hát ezt egészen biztosan megtanultam az oldalról :) Akinek van egy csöpp esze, nem ítél pontozás alapján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!