Kisfiamat 15 hónapja szültem. Sajnos másnap kiderült, hogy el kell vinniük tőlem egy másik épületbe, mert nagyon besárgult AB0 inkompatibilitás miatt! Volt vkinek ilyen problémája? Félek, hogy a 2. babánál is gond lesz!
Figyelt kérdés
Napokig meg sem foghattam, kék fény alá került, majdnem vércsere kellett!Szerencsére napról-napra jobb lett az eredménye és 8 nap múlva hazajöhettünk! Én 0 Rh poz. vagyok, Ő pedig B Rh poz.2012. jan. 12. 17:48
1/1 anonim válasza:
Az anyukám RH- mi medig Rh+, kérdezz rá genetikusnál. Szerencsére mindhárman egészségesek vagyunk, de mindenképpen keress fel genetikust vagy kérdezd meg a nőgyógyászodat/ védőnőt esetleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!