Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A karajt be lehet előző nap...

A karajt be lehet előző nap fűszerezni, és panírozni, hogy másnap csak a sütésre legyen gond?

Figyelt kérdés

2011. dec. 24. 08:05
 1/6 anonim ***** válasza:
89%
Igen, tartsd hűtőben letakarva, és semmi baja sem lesz.
2011. dec. 24. 08:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:

Nem igazán.

Nedves lesz a panír, és közel sem lesz olyan, mintha frissen csinálnád.

Persze attól még rántotthús lesz, csak nem tökéletes...

2011. dec. 24. 09:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 pbalage ***** válasza:
Meg lehet csinálni persze! Hűtőben, fóliával letakarva nem lesz semmi baja... viszont nem lesz annyira "ropogós" mint ha frissen lenne panírozva.
2011. dec. 24. 10:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha a szeleteket panírozás után a tálcán megszórod még prézlivel,akkor nem vizesedik meg.
2011. dec. 24. 10:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, a lepontozós emberke pedig inkább menjen haza karácsonyozni!!
2011. dec. 24. 14:55
 6/6 anonim ***** válasza:

panírozni nem ajánlom


fűszerezni persze hogy lehet (más hús esetében ezt az eljárást pácolásnak hívják)


attól függ, hogy szoktad csinálni. De ha pl. megszóród/dörzsölöd sóval és borssal, lerakod egy tányérra és alufólivál letakarod majd berakod a hűtőbe, holnap meg panír és sütés, akkor még jobb lesz mintha a sütés elött fűszereznéd, mert beszívja, és átjárják az ízek

2011. dec. 25. 11:43
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!