A karajt be lehet előző nap fűszerezni, és panírozni, hogy másnap csak a sütésre legyen gond?
Figyelt kérdés
2011. dec. 24. 08:05
1/6 anonim válasza:
Igen, tartsd hűtőben letakarva, és semmi baja sem lesz.
2/6 anonim válasza:
Nem igazán.
Nedves lesz a panír, és közel sem lesz olyan, mintha frissen csinálnád.
Persze attól még rántotthús lesz, csak nem tökéletes...
3/6 pbalage válasza:
Meg lehet csinálni persze! Hűtőben, fóliával letakarva nem lesz semmi baja... viszont nem lesz annyira "ropogós" mint ha frissen lenne panírozva.
4/6 anonim válasza:
Ha a szeleteket panírozás után a tálcán megszórod még prézlivel,akkor nem vizesedik meg.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, a lepontozós emberke pedig inkább menjen haza karácsonyozni!!
2011. dec. 24. 14:55
6/6 anonim válasza:
panírozni nem ajánlom
fűszerezni persze hogy lehet (más hús esetében ezt az eljárást pácolásnak hívják)
attól függ, hogy szoktad csinálni. De ha pl. megszóród/dörzsölöd sóval és borssal, lerakod egy tányérra és alufólivál letakarod majd berakod a hűtőbe, holnap meg panír és sütés, akkor még jobb lesz mintha a sütés elött fűszereznéd, mert beszívja, és átjárják az ízek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!