Mi van akkor, ha a szülők nem választanak azonnal a születés után nevet a gyereküknek? Mennyi idejük van rá, hogy nevet válasszanak neki? Addig, amíg nincs neve, hogy hívják? Kódnevük van, mint a még el nem nevezett égitesteknek?
Figyelt kérdés
2012. febr. 22. 21:28
1/7 anonim válasza:
9 hónap alatt csak ki lehet választani egy nevet annak a gyereknek.
2/7 anonim válasza:
Amikor a fiam született, az egyik szobatárs anyuka, fiút várt, de mégis kislánya született.
Nem készültek lány névvel, hirtelen nem is tudtak mit mondani, másnapra kellett választaniuk nevet.
3/7 anonim válasza:
Nálunk szerintem nincs ilyen,max a szülés másnapjára meg kell mondani!
Amikor szültem 100%-os volt,h kislányom lesz!
Mégis kellett fiú nevet is mondanom...pár perc gondolkodási időm volt:)
4/7 anonim válasza:
barátnőmnek is végig azt mondták, hogy fia lesz. nem is választottak lány nevet
hát erre jött a meglepi, h kislány született, összenéztek a párjával, és az első, ami eszükbe jutott lett a kislány neve.
5/7 anonim válasza:
Ja, én császárral szültem és hiába tudtam tutira a nemét, mert volt genetikai vizsgálat is, akkor is kellett mind a 2 nemre nevet mondani.
6/7 anonim válasza:
Én meg pont az ellenkezője, hogy császárral szültem, és mégis csak fiú nevet kellett mondani, pedig számítottam rá, hogy lány nevet is kérdeznek. Nálunk is tuti volt uh alapján, hogy fiú.
7/7 anonim válasza:
Én is császárral szültem fiú ikreimet és fiú és lány neveket is kellett mondani. Az egyik doki meg is viccelt, amikor az első baba kibújt, felkiáltott, hogy lány!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!