Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi van akkor, ha a szülők nem...

Mi van akkor, ha a szülők nem választanak azonnal a születés után nevet a gyereküknek? Mennyi idejük van rá, hogy nevet válasszanak neki? Addig, amíg nincs neve, hogy hívják? Kódnevük van, mint a még el nem nevezett égitesteknek?

Figyelt kérdés
2012. febr. 22. 21:28
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
9 hónap alatt csak ki lehet választani egy nevet annak a gyereknek.
2012. febr. 22. 21:36
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Amikor a fiam született, az egyik szobatárs anyuka, fiút várt, de mégis kislánya született.

Nem készültek lány névvel, hirtelen nem is tudtak mit mondani, másnapra kellett választaniuk nevet.

2012. febr. 22. 21:43
 3/7 anonim ***** válasza:

Nálunk szerintem nincs ilyen,max a szülés másnapjára meg kell mondani!

Amikor szültem 100%-os volt,h kislányom lesz!

Mégis kellett fiú nevet is mondanom...pár perc gondolkodási időm volt:)

2012. febr. 22. 22:11
 4/7 anonim ***** válasza:

barátnőmnek is végig azt mondták, hogy fia lesz. nem is választottak lány nevet

hát erre jött a meglepi, h kislány született, összenéztek a párjával, és az első, ami eszükbe jutott lett a kislány neve.

2012. febr. 22. 22:40
 5/7 anonim ***** válasza:
Ja, én császárral szültem és hiába tudtam tutira a nemét, mert volt genetikai vizsgálat is, akkor is kellett mind a 2 nemre nevet mondani.
2012. febr. 22. 23:37
 6/7 anonim ***** válasza:
Én meg pont az ellenkezője, hogy császárral szültem, és mégis csak fiú nevet kellett mondani, pedig számítottam rá, hogy lány nevet is kérdeznek. Nálunk is tuti volt uh alapján, hogy fiú.
2012. febr. 23. 08:27
 7/7 anonim ***** válasza:
Én is császárral szültem fiú ikreimet és fiú és lány neveket is kellett mondani. Az egyik doki meg is viccelt, amikor az első baba kibújt, felkiáltott, hogy lány!
2012. febr. 23. 08:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!