Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyás vagy apás inkább a...

Anyás vagy apás inkább a gyerkőcötök?

Figyelt kérdés

a 3éves fiam nagyon pici kora óta apás...tegyem hozzá 4hónapos volt mikor apja csak hétvégente járt haza...persze vannak dolgok amit csak anyával,de ha mindketten otthon vagyunk,akkor apa kell.csak apával ketten.

Most a kicsi (másfél múlt) is kezdi.persze sír utánam,de pl tegnap apja elment a városba és egész idő alatt apa apa apa volt

2012. febr. 20. 14:17
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Változó.Egyik héten anya,anya,másikon apa,apa van.
2012. febr. 20. 19:15
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Napközben én vagyok a favorit, de ahogy hazaér apa, onnantól ő a "kedvenc". Szerintem teljesen természetes, hogy ha az egyik féllel kevesebb időt tölt a gyerek, akkor amint az előkerül, átveszi a főszerepet.

Hétvégente is, ha itthon van apa, akkor én "hanyagolva" vagyok, egészen addig míg nem történik valami baleset, mert akkor azért szeret anyához is odabújni! :)

Nem hiszem hogy ettől anyásabb vagy apásabb lenne egy gyerek, pusztán csak tudja, hogy anya bármikor ott van, míg apa előbb utóbb eltűnik hosszabb-rövidebb időre (elmegy dolgozni, ügyintézni, bármi egyéb), ezért kihasználja azt az időt, amíg apa ott van.

2012. febr. 29. 13:29
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
A mi kislányunk nagyon apás. De ahogy az előző is írta, napközben én, este apa. :)
2012. febr. 29. 13:34
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Kisfiam másfél éves, és anyás. Teljesen. Apa hazaér, ő szinte le sem tojja.....pedig szereti, játszik vele, minden, nem tudom miért van így.
2012. febr. 29. 13:49
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is változó a helyzet,vannak dolgok amiket csak én nekem enged meg hiába hogy ott van apa is,viszont van olyan amit csak apa tehet meg és olyankor megy a hiszti hogyha mégsem az megy akit ő akar!Ha beteg netalán akkor jobbára csak engem akar de ez érthető!
2012. febr. 29. 13:51
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
anyás a kisfiam
2012. febr. 29. 14:57
 7/7 anonim ***** válasza:

2,5 eves a kisfiam. Eddig nagyon apas volt de most 1-2 honapja nagyon anyas lett.

Mar azon is gondolkoztam,hogy erzi,hogy tesoja lesz? (9 hetes terhes vagyok)

2012. febr. 29. 23:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!