Anyás vagy apás inkább a gyerkőcötök?
a 3éves fiam nagyon pici kora óta apás...tegyem hozzá 4hónapos volt mikor apja csak hétvégente járt haza...persze vannak dolgok amit csak anyával,de ha mindketten otthon vagyunk,akkor apa kell.csak apával ketten.
Most a kicsi (másfél múlt) is kezdi.persze sír utánam,de pl tegnap apja elment a városba és egész idő alatt apa apa apa volt
Napközben én vagyok a favorit, de ahogy hazaér apa, onnantól ő a "kedvenc". Szerintem teljesen természetes, hogy ha az egyik féllel kevesebb időt tölt a gyerek, akkor amint az előkerül, átveszi a főszerepet.
Hétvégente is, ha itthon van apa, akkor én "hanyagolva" vagyok, egészen addig míg nem történik valami baleset, mert akkor azért szeret anyához is odabújni! :)
Nem hiszem hogy ettől anyásabb vagy apásabb lenne egy gyerek, pusztán csak tudja, hogy anya bármikor ott van, míg apa előbb utóbb eltűnik hosszabb-rövidebb időre (elmegy dolgozni, ügyintézni, bármi egyéb), ezért kihasználja azt az időt, amíg apa ott van.
2,5 eves a kisfiam. Eddig nagyon apas volt de most 1-2 honapja nagyon anyas lett.
Mar azon is gondolkoztam,hogy erzi,hogy tesoja lesz? (9 hetes terhes vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!