Milyen összetételű baba-gyerek ruha csomagot vásárolsz inkább?
Nem vásároltam még vaterán, mert még nem volt rá szükségem, de majd biztosan fogok.
Szerintem méret szerint pakolgasd össze, én biztosan úgy venném meg. Ha a babámnak 68-as méret kell akkor nem vennék meg olyan csomagot amiben van 56,62-es bady vagy akármi.
Én a Hello Kitti, Verda, Hupikék törpikék, hercegnős, Micimackós ruhákat 500 Ft.-ért veszem újonnan. Ebből kiindulva 200 Ft-nál többért nem hisze, hogy eltudod adni
Köszönöm a tippeket!
Akkor lehet kisebb csomagokra kellene szétszednem. Hát pont ez az, hogy nem 500 ft-os body-kat rakok bele, hanem pl. olyan bélelt gatyókat, amit H&M-ben vettem 4000 ft-ért darabját. meg olyan ingeket ami szintén 3-4 ezer ft volt. Amúgy főként kisfiú ruhák, a kislányomról még nem sok minden gyűlt össze, még csak 4 hónapos:-)
Hát az más, ha Te a gyártótól veszed, jó neked! Hol lehet vásárolni a gyártótól?
Az utolsó válaszolónak is köszönöm, hasznos volt!
Várok még véleményeket! Köszi!
Tippek! Egy méretből 15-20 db-os csomagokat állíts össze, amiben van cipő, kabát sapka nadrág felső, méret szerint.
Felső nacival, kardigánnal szettben fotózva, nagyon fontos a jó, megfogó kép!
Letsszel a földre 4 nadrágot, fölé a felsőket, sapi fölé, cipő alá.
Leírás, minden darabot részletezz, milyen méret vagy márka
1 forintról indítsd,( tapasztalatom szerint így többet kapok érte mintha fix árról indítanám, többen meg is nézik az 1ft-ős aukciókat)
Listázd vaterán teszveszen. Több csomagot tölts fel egyszerre, 2-re kérj lista eleji kiemelést, mert ha azt megnézi, majd átmegy a többi termékekre, hogy mi van még nálad! Esti órában járjon le a licit, mert mindenki este tud gép közelben lenni, licitálni. Több mint 600 eladáson vagyok túl, ez a tapasztalatom.
Utolsó vagyok.Ha 1500 a vége, akkor 1500-ért kell oda adni. A csomagokban általában 500-600ft/db áron mennek el a ruhák, ha tényleg szépek, mintásak, színesek, divatosak. Picasával nagyon szépen lehet kollázst készíeteni, hogy pl, csinálsz egy csomagról 8-10-12 képet, és azt össze rakod egy képre, ezeket többen megnézik. Én úgy gondolom fentieken sok múlik! Vettem már olyan csomagot amiről piszok jó képek voltak, és élőben nem volt olyan szép a csomag, a képeken jobban mutatott, ezért is sokan licitáltak, mert megfota az embert, de vettem már 1ft-ért nagyon szép ruhácskát, annyira pocsék volt a kép hogy csak azért licitálatm ennyiért mindegy mit kapok, és annyira kellemeset csalódtam!
Ez ezzel jár, ha egyforintról indítod, hogy nem lehet tudni mi a vége, van hogy kevesebb mint amire számítottam, de egy másik csomagért meg többet kapok mint amire gondolta, az általam kívánt összeg a végén össze jön, mert kompenzálják egymást. Nekem is volt olyan hogy egy felsőt felraktam 800ft-ét, fent volt vagy 3 hónapig, elindítottam 1ft ról, és 1800-at kaptam érte, többet mint amiért vettem!
Na meg az is jó ha olyan képet töltessz fel, amin a gyereken van a ruha, mert rajta ugye csinosabb, mint a földön. Én minidg megnézem azokat a ruhákat amin gyereken van fotózva a ruha.
Pici rugikat babára is rá lehet adni.
Fix áron lehet egy évig is árulod, és nem megy el, mindig fizeted a feltöltési díjat, 1ft-ról tuti elmegy, néha én is sajnálok egy egy darabot, de hát jobb az a pár száz forint is érte, mert csak áll a szekrényben, így meg veszek valami mást helyette neki. De ha valakinél van valami ami tetszik, rákérdezek hogy nem-e cserélne a termékeim közül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!