Milyen összetételű baba-gyerek ruha csomagot vásárolsz inkább?
Sikerült a Picasán megcsinálnom az egy képben több kockás fotót, nagyon szuper lett!
És azt hogy csinálják, hogy nem a jobb oldalt vannak a fotók, hanem alul egymás alatt az aukcióban?
Szia!
Én mindig a nagyobb csomagokat keresem /10db-tól felfele/ és szezon szerint összeállítva, tehát most hogy már jön a tavasz az átmeneti holmikat keresem. Sajnos sokszor megvenném a csomagot, de fele átmeneti a másik fele meg téli ruha, és így inkább otthagyom, mert a következő télre már nem lesz jó.
Ahogy elnézem az 1 ft-os aukciókat, a 10-15 db-os ruhák 3-4-5ezer forintért azért elmennek (ruhák fajtájától minőségétől függ persze), sokan szeretik egymást túllicitálni, így sokszor már a második napon ennyi az ár, hiába van még egy hét vissza feltöltésből és az utolsó fél napban pedig még megy rá egy roham.
Köszönöm a tippeket! Akkor arra is figyelek, hogy egy szezonból valóak legyenek.
Én nem pontoztam le senkit!
Mindenkinek megy a zöld kezecske, idáig elfelejtettem....:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!