Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen összetételű baba-gyerek...

Milyen összetételű baba-gyerek ruha csomagot vásárolsz inkább?

Figyelt kérdés
Rengeteg baba, gyerek ruhám gyűlt össze, amiket elkezdtem eladogatni a vaterán. Viszont nem vagyok biztos benne, hogy melyik lenne a jobb, egy fajta ruhákból csinálni csomagot, pl. csak bodyk, csak nadrágok, csak felsők stb. Vagy olyan, ami méretre van osztva, viszont mindenből van benne néhány. Eddig ez utóbbi összetételt választottam, de úgy látom sajnálják érte a pénzt, 1-2ezer ft-nál nem szívesebben adnak többet értük. Pedig újszerű, márkás ruhák, de hát nem adhatok oda 2ezer ft-ért 10-15 darabos ruhacsomagot, amiben vannak drágább darabok is, nem csak pólók. Szedjem kisebbekre a csomagot szerintetek? Miket és mennyit vásároltok szívesen használtan a gyerkőcnek? Előre is köszönöm!!!
2012. febr. 17. 17:14
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Megpróbálom a Picasás fotóösszetételt, még nem próbáltam. Ezt le kell tölteni? (programot)
2012. febr. 18. 10:35
 12/16 A kérdező kommentje:

Sikerült a Picasán megcsinálnom az egy képben több kockás fotót, nagyon szuper lett!

És azt hogy csinálják, hogy nem a jobb oldalt vannak a fotók, hanem alul egymás alatt az aukcióban?

2012. febr. 18. 11:09
 13/16 anonim ***** válasza:
Miért pontoztatok le 0-ra? Értelmetlen volt a válaszom?
2012. febr. 18. 12:41
 14/16 anonim ***** válasza:

Szia!

Én mindig a nagyobb csomagokat keresem /10db-tól felfele/ és szezon szerint összeállítva, tehát most hogy már jön a tavasz az átmeneti holmikat keresem. Sajnos sokszor megvenném a csomagot, de fele átmeneti a másik fele meg téli ruha, és így inkább otthagyom, mert a következő télre már nem lesz jó.

Ahogy elnézem az 1 ft-os aukciókat, a 10-15 db-os ruhák 3-4-5ezer forintért azért elmennek (ruhák fajtájától minőségétől függ persze), sokan szeretik egymást túllicitálni, így sokszor már a második napon ennyi az ár, hiába van még egy hét vissza feltöltésből és az utolsó fél napban pedig még megy rá egy roham.

2012. febr. 18. 12:52
 15/16 anonim ***** válasza:
Ha a leírás alá szeretnéd a képeket, akkor venned kell aukciós sablont a teszveszen, kb. 200 Ft, és küld egy leírást az eladó, hogy tudod megycsinálni, és olyan hátteret készít amilyet szeretnél.
2012. febr. 18. 14:22
 16/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a tippeket! Akkor arra is figyelek, hogy egy szezonból valóak legyenek.

Én nem pontoztam le senkit!

Mindenkinek megy a zöld kezecske, idáig elfelejtettem....:-)

2012. febr. 18. 18:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!